endorfin livsstilscenter

Vi utvecklar nu vår verksamhet med Endorfins Livsstilscenter – En helt egen anläggning i Vimpeln där långsiktig och hållbar hälsa är i fokus. En unik satsning med ett unikt innehåll och där din hälsa är vårt viktigaste fokus.

VÄLKOMMEN TILL ENDORFIN LIvSSTILSCENTER

Vi har genom åren hjälpt tusentals människor att förändra sin livsstil på en mängd olika sätt, där framför allt viktminskning och hållbara rutiner kring träning och kost varit de största bitarna. Nu tar vi nästa steg för att använda all den erfarenhet och vår kunskap av vad som hjälpt andra, för att hjälpa Dig med verktyg som Vi vet fungerar!

Endorfin Livsstilscenter är ett innovativt center som syftar till att förbättra hälsa och välbefinnande för människor som vill fokusera på sin hälsa i en lugn och varm miljö. Vi öppnar dörrarna till vår nya lokal i Vimpeln i september och kommer att erbjuda en unik kombination av medlemskap, kurser, workshops, olika behandlingar samt motiverande samtal. Ett unikt grepp för att skapa en holistisk livsstilsapproach.

Endorfin Livsstilscenter är utformat för att erbjuda en välkomnande och stödjande miljö för dem som möjligen känner sig obekväma i traditionella gym. Vår målgrupp inkluderar personer som vill gå ner i vikt av hälsoskäl, hantera oro och stress, förbättra sömnen, klimakteriet, utbrändhet, bekämpa ensamhet eller förbättra sin mentala hälsa genom träning. Vi riktar oss också till dem som vill förebygga eller hantera livsstilsrelaterade sjukdomar som högt blodtryck, typ 2-diabetes och andra välfärdssjukdomar.

innanför väggarna

 • Två välutrustade ytor för personlig träning
 • Två samtalsrum, varav ett för massage och osteopati.
 • Ett rum för cirkelträning med 12 lättjusterade Hoistmaskiner i nya ClubLine-serien.
 • Ett rum för Shaperoll, rullmassage med IR som ger en mängd olika wellnesseffekter. Läs mer om wellroll längre ner på sidan.
 • Uppvärmningsmaskiner samt yta för stretch och funktionell träning.
 • Pentry med sittavdelning och minilounge för skönt häng.
 • Fyra separata utrymmen för ombyte. För dusch, bastu och andra faciliteter får den tränande nyttja huvudanläggningen.

VI ERBJUDER FÖLJANDE:

MEDLEMSKAP LIFESTYLE

 • Tillgång till träning i diskret miljö.
 • Hälsostart & mätningar med Coach
 • 12 mån livsstilsprogram
 • Appen Endorfin Coach med chat
 • Personliga hälsosamtal 6 ggr/år
 • Hälsomätningar med InBody580 
 • 12 st shaperoll behandlingar med infrarött ljus. Värde 4800kr
 • Övriga faciliteter på Endorfins huvudanläggning.

PROGRAM & KURSER

 • Weight Trainer viktminskning
 • Må bättre PT-grupp
 • Kurser med fokus, ex:
  – Stress & oro
  – Mental hälsa
  – Diabetes
  – Klimakteriet
  – Sömn
  – Beteendeförändringar
  – Utbrändhet

ÖVRIGA TJÄNSTER

 • Workshops
 • Hälsosamtal inkl InBody 580
 • Kostrådgivning
 • Behandlingar
  – Shaperoll
  – Massage
  – Osteopati
 • Legitimerad Psykolog

VÅRT UTBUD

På Endorfin Livsstilscenter erbjuder vi en mängd olika faciliteter och program som är utformade för att stödja våra medlemmars hälsa och välbefinnande. Utbudet kommer vara levande för att följa de önskemål och behov som finns.

VIKTMINSKNING MED WEIGHT TRAINER
Weight Trainer är ett av våra PT-gruppskoncept som fokuserar på viktminskning och välmående. Vi har personliga tränare och coacher som har specialkompetens för dig som har målet att gå ner i vikt. Ett framgångsrikt koncept där resultaten är enastående. Oftast inte bara i form av viktnedgång utan andra hälsovinster som blir viktigare i slutändan. Att kunna sluta med medicin, få ner sitt blodtryck etc.

Weight Trainer kan nu även kompletteras med medicinering av GLP-1 typ, ex Ozempic. Detta sker via samarbete med extern vårdgivare för den som uppfyller sjukvårdens krav för sådan behandling. Möjligheten att komplettera WeightTrainer-programmet tillsammans med medicinsk behandling ges till personer som har ett BMI över 30.

WeightTrainer-programmet ger sina deltagare en fantastisk möjlighet att komma igång med fysisk aktivitet och en positiv livsstilsförändring tillsammans med en utbildad coach.  Läs mer om WEIGHT TRAINER HÄR!

LIFESTYLE – MEDLEMSKAP OCH KURS
LIFESTYLE är vårt senaste livsstils/PT-program för dig som vill förändra din livsstil i sin helhet, individuellt eller i grupp. Vikt, kost, stress, sömn, mål, beteenden och motivation är ämnen som berörs. Detta program är för dig som verkligen vill investera i din hälsa och som inser att hälsa innefattar mer än bara kost och träning. Det handlar om att skapa en balanserad livsstil som tar hänsyn till alla delar av vårt välbefinnande. Läs mer om LIFESTYLE HÄR!

MÅ BÄTTRE
Detta är en perfekt kurs för dig som behöver förändra din träningssituation av olika anledningar. Du helt otränad eller har inte tränat på många år. Kanske behöver du en nystart. Precis så här känner många med dig vilket gör att du kommer träna med likasinnade i gruppen. Som ett resultat av detta kommer ni att hitta träningsglädje och du kommer känna dig starkare, piggare och ha ork till allt som tar energi i vardagen. Läs mer om MÅ BÄTTRE HÄR!

BEHANDLINGAR

 • Shaperoll rollmassage – en naturlig och effektiv metod för att hålla kroppen stark och frisk. Metoden bygger på en djupgående muskel- och bindvävsmassage i kombination med infrarött ljus som främjar cirkulation av blod, lymfa och vävnadsvätskor. Rollern har flera hälsosamma effekter så som att den ökar syresättningen, rensar kroppen från slaggprodukter, ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret och förbättrar återhämtning. Metoden kan användas för att förebygga problem, lindra eventuella besvär eller i kombination med träning. Läs mer om SHAPEROLL HÄR!
 • Traditionella massagebehandlingar
 • Osteopati

WORKSHOPS OCH KURSER
Vi kommer erbjuda kurser i kortare och längre format som berör de flesta delar av hälsoperspektivet. Det kan vara allt från viktminskning, stress och oro, mental hälsa, diabetes typ-2, klimakterietbesvär, sömnsvårigheter, beteendeförändringar och annat som berör hälsan.

PERSONLIG VÄGLEDNING OCH STÖD
Vi förstår att varje individ har unika behov och mål. Därför erbjuder vi personliga hälsosamtal som inkluderar träffsäkra hälsomätningar med InBody580, blodtrycksmätningar och regelbundna diskussioner om dina framsteg inom träning och livsstilsförändringar. Vårt engagerade team av utbildade coacher och tränare är här för att hjälpa varje medlem att nå sina hälsomål.

LEGITIMERAD PSYKOLOG
Utöver hälsosamtal så kommer även Legitimerad Psykolog finnas bokningsbar på vissa utvalda tider. Har du ett större behov av ett professionellt samtal så kan vi erbjuda denna tjänst från Legitimerad Psykolog.

SPÄNNANDE NYHETER!

SHAPEroll massage

Upplev rollmassage – en naturlig och effektiv metod för att hålla kroppen stark och frisk. Rollmassage innebär att du använder en maskin med roterande trärullar för att massera kroppen i olika positioner. Det är en djupgående behandling av muskler och bindväv som ökar blodcirkulationen, lymfcirkulationen och vätskeflödet i vävnaden. Rollern är även utrustad med infraröd värme som stimulerar kroppen att mjuka upp och läka.

Rollern har flera hälsosamma effekter så som att den ökar syresättningen, rensar kroppen från slaggprodukter, ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret, stramar upp och vitaliserar huden, ökar metabolismen samt förbättrar återhämtning. Metoden kan användas för att förebygga problem, lindra eventuella besvär eller i kombination med träning.

Mer information kring behandlingar och priser kommer inom kort.

 

 

UNIKA INBODY 580

Med nya INBODY580 (vi är först i Sverige) får du en djupgående analys av din kroppssammansättning inklusive:

  • Fasvinkel och Cellhälsa: Mätningen ger insikt i cellmembranens integritet och funktion. En högre fasvinkel indikerar bättre cellhälsa och en starkare, mer motståndskraftig kropp. Det ger också en signal om ditt immunförsvar.
  • Visceralt Fett och Hälsovärde: InBody580 mäter mängden visceralt fett, vilket är det fett som omger dina inre organ. Höga nivåer av visceralt fett är kopplade till ökad risk för hjärtsjukdomar, typ 2-diabetes och andra metabola sjukdomar.
  • Muskelmassa: Få en klar bild av ditt utgångsvärde och hur din muskelmassa förändras med hjälp av relevant styrketräning och god kosthållning. Muskelmassan ger dig mer kraft i vardagen och hjälper kroppen att motverka skador i ett längre persppektiv.
  • Kroppsvatten: Mätningar av intra- och extracellulärt vatten ger insikt i din hydrering och hjälper till att identifiera vätskebalans och svullnad.

 

 

ANSVARIG NINA KVARNSTRÖM

Vi är glada att kunna presentera Nina kvarnström som ansvarig för vårt livsstilscenter. En tjej som brinnner för hälsa, välmående och som har en gedigen bakgrund och utbildning. Rätt tjej på rätt plats helt klart!

Nina är utbildad inom hälsopromotion med specialisering i kostvetenskap på Göteborgs universitet. Nina har även kvalifikationer som hälsocoach, kostrådgivare, personlig tränare, Weight Trainer och har dessutom stora kunskaper inom hälsopsykologi samt pedagogik.

Nina når du på nina@endorfin.se
Har du frågor så varmt välkommen att ta en kontakt!

 

INTRESSEANMÄLAN MEDLEMSKAP – 50 första