endorfin sprayad banner

CROSSFIT ENDORFIN ALINGSÅS


En CrossFit-box utöver det vanliga.
För oss vanliga. Nu 1000 maxade kvadratmeter.

Välkommen till CROSSFIT ENDORFIN, NU NÄRMARE 1000 fantastiska kvadratmeter med träningsmöjligheter i Alingsås. Boxen är nu dubbelt så stor och innehåller allt du behöver för din träning.Och lite till.  1000 kvm inomhus PLUS 300 kvm utomhus. Hur bra! En Box för dig som älskar CROSSFIT, för dig som älskar TRÄNING, för dig som vill lära dig att älska träning, för dig som vill komma igång, för dig som är van, för dig som är nyfiken och för dig som vill träna i en härlig gemenskap! Enorma ytor, maximalt med utrustning, unika coacher, inbjudande miljöer och maximal Endorfinglädje!

Vi är så glada att vi fått möjligheten att ge vår CrossFitbox de bästa förutsättningarna att utvecklas i grymma lokaler och kunna lägga in nästa växel för att höja verksamheten ännu mer. Håll i dig, för det här är bättre än bra…Det här är helt AMAZING på alla sätt! Boxen  är tillgänglig för dig med CrossFit-kort i Alingsås och Lerum.

CF alingsås logga ny 2020

KVALITÉ & HJÄRTA

Vi fullkomligt älskar vår Box och den härliga gemenskapen som florerar där! Vi har byggt en CrossFitbox helt i Endorfins anda vad gäller både kvalité på utrustning, tillgänglighet och dessutom en härlig yta för umgänge när du inte tränar. Passa på att bli medlem redan idag och ta del av känslan du också. Du hittar information och priser HÄR!

VÅR BOX

– Närmare 1000 kvm skapar fantastiska möjligheter för alla som tränar. PLUS 300 kvm utomhusyta. Hur galet bra!
– 2 klassytor
– 4 separata ytor för OPEN/egenträning
– Yta för tyngre lyft
– Utebox på unika 300 kvm med material och rigg för härlig träning utomhus!
– Maximalt med utrustning! Vad sägs om mängder  riggar, totalt 8 speedfits, 20 roddar, 2 Bike-Erg, 3 Ski-Erg och 18 assaultbikes. Dessutom pegboard, farmers walk, massor av ringar, jerkblock, ghd:s… Ja, mycket utrustning är det!
– Egen inpassering under Endorfins öppettider
– Varuautomater med bars och dricka samt såklart kaffeautomat
– Små och superfräscha omklädningsrum för ombyte och dusch.
– Härlig lounge för häng & avkoppling innan och efter träningspasset!
– Möjlighet att hyra skåp eller låda för att förvara sina saker. CrossFit är ju lite av en materialsport:)

UTEBOXEN WORKOUT ENDORIFN – ETT GEMENSAMT ANSVAR!

Som vi älskar CrossFit Endorfins Utebox – WORKOUT ENDORFIN! Skön träning ute i det fria med bästa tänkbara förutsättningar och med det bästa & senaste materialet från Eleiko! En sjätte träningsyta, 300 kvm stor, med möjlighet till allt från skivstångsträning till gymnastik. Denna är ett härligt komplement till vår redan  1000 kvm stora innebox. Ett perfekt ställe att hänga på under den varmare delen av året!

Med utebox kommer oxå ansvar och vi hoppas att ni kan hjälpa oss med detta. Att vi tillsammans kan se till att denna yta och materialet här sköts på allra bästa sätt.


ETT GEMENSAMT ANSVAR/DETTA ÄR VIKTIGT:

När du låser upp Uteboxen (containern) är Du ytterst ansvarig för att allt material är på plats inne i containern igen och låst på rätt sätt när du är klar med träningen. Kontrollera att båda dörrarna är ordentligt stängda och att hänglåset sitter precis som innan.

Om det kommer någon och tränar under tiden du kör eller precis när du är klar är Du ytterst ansvarig för att lämna över ansvaret till denna person. Vi behöver TILLSAMMANS ta 100% ansvar för att behålla denna fantastiska träningsmöjlighet! Vi vill, önskar och ber att detta kommer funka utmärkt framöver!

– Observera att dörren kan vara trög och svår att stänga så  kontrollera att detta blir gjort på rätt sätt. Om du är osäker, fråga gärna!

– De två par ringar och repet som hänger ute i dagsläget ska hänga kvar tillsvidare så hoppas vi verkligen på att de får vara kvar och fortsatt vårt.

– Material som finns inne i Boxen får används utomhus men EJ vid blött väder. Allt material som hämtas inifrån ska bäras tillbaka in.

– Material som finns i containern får ENDAST används utomhus.

– Nyckeln hittar du inne i Boxen med en stor, vit döskalle som nyckelring.

– Du använder din egen mobil som tidtagning på wodar osv.

– Vid frågor eller funderingar. Tveka inte att fånga någon av oss coacher eller personal.

– Vid akuta ärenden eller feedback vänligen kontakta Endorfins reception, 0322-645000
Välkommen att träna ute i det fria… med ansvar!

uteboxen

ÖPPETTIDER

Boxen är öppen men obemannad nedanstående tider:
Måndag – Torsdag 05-23
Fredag   05-21
Lördag  05-21
Söndag  05-21

Blippa ALLTID kortet när du ska in i Boxen. Går ni in flera så ska ALLA blippa. Fungerar inte kortet så kommer du till Endorfin eller ringer oss på 0322-64 50 00. Tänk på att vår huvudanläggning Endorfin har andra öppettider. Måndag-torsdag 06-22, fredag 06-20, lördag 09-17 och söndag 09-21.

Obehörig träning utan medlemskap debiteras 850:- i vite. Släpper du som medlem in gäst för träning debiteras ni 850:-/person i vite. Lokalen är videoövervakad och vi gör stickprovskontroller av medlemskap.

BEMANNING

Boxen är obemannad men öppen enligt ovanstående tider. Du är välkommen till vår huvudanläggning med dina frågor.

FÖRUTOM allt ovan så har du dessutom tillgång till hela Endorfins enorma utbud med 200 klasser/vecka (per anläggning), gym, yoga, prama, 3 olika bastu, familjeträning, barnpassning, vår app Club Endorfin, café med mera. I ditt CrossFit-kort ingår Endorfin Alingsås, Endorfin Lerum, Endorfin Mjörnvallen samt vår nya anläggning Endorfin Stadsskogen. Hur härliga möjligheter!

För Dig som redan är i full gång med din CrossFit hos oss, GRATTIS till Dig!
För Dig som vill börja träna CrossFit hos oss framöver, välkommen att bli en del av vår härliga gemenskap. 

endorfin sprayad banner

BLI MEDLEM, VÄLKOMMEN IN I GEMENSKAPEN!

Är du nyfiken på medlemskap? Vill du träna i vår nya Box? Bli medlem NU, välkommen in till oss på huvudanläggningen på Hemvägen 19 så berättar vi mer och guidar dig på bästa sätt. JUST NU får du dessutom 2 kostnadsfria månader i starten av ditt medlemskap. Du hittar mer info kring medlemskap HÄR!

I vårt nya CrossFit-kort ingår även vårt enorma gym, vår gruppträning, Prama, Hyrox OCH vår yoga. Tecknar du dessutom kort till nuvarande pris får du träningskonceptet PRAMA som tillägg. Ett enormt utbud att komplettera din CrossFit med. För variation & möjligheter, helt grymt tycker vi!


 

BÖRJA TRÄNA CROSSFIT – Häng på vår kurs DIN START som är Din absolut bästa inskolning till CrossFit!

8 veckor med 1 tillfällen á 60 min/vecka.
Start: Löpande starter. Maila simon@endorfin.se för mer info kring nästa kursstart.
Pris: 995:- medlem som icke medlem
Coach: Joel Jonsson/Simon Nilsson

VARMT VÄLKOMMEN till CROSSFIT ENDORFIN ALINGSÅS!

NYA CF dödskalle