Nytt år, nya möjligheter och vi presenterar två härliga nyheter i vår gruppträning. LES MILLS SHAPES & LES MILLS DANCE gör entre och här får vi glädjen att presentera två nya och fräscha gruppträningstillskott!

VI LANSERAR LES MILLS SHAPES

Snart lanserar vi LES MILLS SHAPES på Endorfin! En klass skapad för den nya generationens träning som kombinerar de hetaste träningstrenderna med den senaste forskningen. Nytt och fräscht men också riktigt bra träning! En dynamisk och målinriktad helkroppsworkout. Små kontrollerade övningar och upprepningar gör att hela kroppen formas och stärks samtidigt som koordination och flexibilitet förbättras. Träning som passar många och som ger en ny dimension till din gruppträning.

KLASSBESKRIVNING

LES MILLS SHAPES är träningen du inte visste att du behövde! Ett styrkebaserat träningspass inspirerat av Pilates, Core, Barre & Power Yoga, paketerat i ett nytt och fräscht format. Helkroppsinriktad lågintensiv träning som passar alla styrke- och träningsnivåer. Vi hittar ”hot spot” och stannar där så länge som möjligt för att förbättra styrka, hållning,  koordination och flexibilitet.

Material som behövs är matta, viktplattor, Sculptband och sliders. Allt finns hos oss på Endorfin.

NÄR KAN JAG TRÄNA SHAPES?

Du kommer kunna träna SHAPES följande dagar from vecka 2 när vårt vårschema startar!

ALINGSÅS:
Onsdag 17.00 med Annie
Torsdag 12.00 med Michaela
Lördag 10.10 med Johanna

LERUM:
Onsdag 18.35 med Hanna
Torsdag 12.00 med Isabel
Fredag 16.30 med Jenny

PREMIÄR FÖR NYA LES MILLS DANCE

Inom kort lanserar vi även nya, heta LES MILLS DANCE! Och vi kan bara säga WOW… Detta koncept är för dig som älskar att dansa men samtidigt få träning och bli svettig! Klassen lanseras vecka 3 i Lerum och vecka 4 i Alingsås och vi ser så mykcet frma emot att få starta igång detta härliga koncept. Våren på Endorfin blir härligt dansig, häng på du också!

KLASSBESKRIVNING

LES MILLS DANCE  är en 45-minuters högintensiv dansklass som innehåller 10 helt fristående låtar alla med en egen koreografi. Klassen består av en uppvärmning, tre konditionstoppar och en nedvarvning. Det är baserat på enkla och intuitiva dansrörelser som pumpar upp pulsen snabbt till grym musik från världens alla hörn. En klass som är enkel att lära sig och riktar sig till dig som älskar att dansa och vill komma i bättre form.

Relaterade nyheter

WORKSHOPS YOGA

Vi erbjuder 2 workshops i yoga på anläggningen i Alingsås!

WORKSHOPS I CROSSFIT

Våren på CrossFit Endorfin innebär workshops med kunskap och inspiration!

SPADAG I LERUM

Välkommen till en spadag för att väcka ditt inre glow!