Vi presenterar en fantastisk nyhet hösten 2024. LES MILLS FUNCTIONAL STRENGTH gör entre på Endorfin och vi ser fram emot ett funktionellt styrkekoncept som kommer att komplettera vårt utbud alldeles perfekt! Premiär vecka 36.

nyhet i vår gruppträning!

Det känns extra roligt att få presentera höstens nyhet FUNCTIONAL STRENGTH, en klass som kommer komplettera vårt övriga utbud alldeles perfekt! En klass för dig som gillar att träna och som kommer göra dig stark, explosiv och vältränad!

FUNCTIONAL STRENGTH är en innovativ och funktionell styrketräningsklass som fokuserar på starka, atletiska rörelser. Vi jobbar i kroppens alla olika rörelseplan och blandar basövningar med funktionella övningar som utmanar koordination, balans och explosivitet. Ett koncept som gör oss starkare i vardagen och ett riktigt roligt sätt att träna på! Träningen utförs i intervaller, på stället och med en tydlig guidning klassen igenom.

 

För att inte låta dig vänta för länge kommer vi köra en smygpremiär redan i juni och erbjuda provklasser för dig medlem. Hur grymt är inte det? Bokningen släpps 7 dagar innan så häng på låset! Den stora premiären sker sen när höstschemat drar igång vecka 36.
ALINGSÅS
  • Måndag 10/6 16.30 Emma & Simon
  • Tisdag 11/6  11.45 Emma & Simon
  • Torsdag 13/6 18.15 Emma & Simon
LERUM
  • Torsdag 6/6 kl 9.00 med Rebecca & Emma
  • Onsdag 12/6 kl 18.00 med Anneli, Malin & Alma

Relaterade nyheter

YOGA IN THE PARK

Yoga i Nolhagaparken tillsammans med oss på Endorfin! denna yoga är öppen för ALLA och pågår vecka 26-29!

NYHET ENDORFIN PLUS

Välkommen till nya ENDORFIN PLUS! Regelbunden träning ger dubbel belöning!

SOMMARKORTET ÄR HÄR

Sommarkortet är tillbaka! Perfekt för dig som är hemma över sommaren och vill hålla igång din träning. Startpaket och 3 månaders träning ingår. Till ett riktigt kanonpris dessutom! SOMMARKORTET ÄR TILLBAKASommarkortet är för dig som bara vill träna sommar. Perfekt för...