Dansa med oss i sommar! Ett härligt sommarläger i dans för ungdomar 11-14 år. En perfekt aktivitet på sommarlovet och så roligt att få dansa ihop i en cool streetdance!

SUMMER DANCE DAYS

En kortare och mer intensiv danskurs med inriktning STREETDANCE! Inom streetdance finns många stilar som alla bygger på att du med ett härligt gung och flow uttrycker dig i snabba och tunga steg. Denna kurs ger dig en fördjupning i några av stilarna i genren, vi bygger en koreografi tillsammans och har roligt i skapandet!

Kursens körs 75 min 2 ggr i veckan under 2 veckor, så totalt 4 danstillfällen. Så älskar du dans så har du här möjligheten att fördjupa dig ännu mer i dansens värld och hitta massa ny dansinspiration och träningsglädje! Efter varje tillfälle bjuder vi deltagarna på en smoothie i vårt café!

  • ÅLDERSGRUPP: 11-14 år
  • PÅGÅR: Vecka 25-26
  • DAG/TID: Onsdagar & torsdagar 75 min kl 17.30, 2 veckor, totalt 4 tillfällen.
  • INSTRUKTÖR: Paulina Andreasson
  • PRIS: 995:-

Kurserna pågår 6 tillfällen och är förlagda till Endorfin Alingsås. Alla kan vara med, både du som dansat tidigare och du som vill testa dans hos oss. Anmälan görs via länkarna nedan och det är först till kvarn som gäller!

Relaterade nyheter

PT-GRUPP LÖPNING

PT-grupp löpning i Alingsås för dig nybörjare!

endorfin lifestyle

Varmt välkommen till vårt nya koncept ENDORFIN LIFESTYLE, start hösten 2024!

sommar-pt med nina i alingsås!

Träna med Nina i sommar! Nya PT-grupper på 4 veckor för dig som vill hålla i din träning!