WEIGHT TRAINER

Vi hjälper dig till ett lättare liv. Kickstarta din viktresa med Weight Trainer. Programmet för dig som vill nå ett hållbart resultat. Vi erbjuder konceptet på båda våra anläggningar. Weight Trainer är ett fantastiskt koncept som gjort stor succé hos oss på Endorfin!

OM WEIGHT TRAINER

KURSTID 12 VECKOR

Några av våra personliga tränare och coacher är utbildade Weight Trainers. Det innebär att de har specialkompetens för dig som har målet att gå ner i vikt eller komma i form. Vi har bestämt oss för att leverera resultat till våra kunder. Därför har vi valt att arbeta med ett viktminskningsprogram som fungerar. Som Weight Trainer licensierad kan du vara säker på att vi har den utbildning och kunskap som behövs för att coacha dig till framgångsrika resultat.

Tillsammans med en PT/Coach får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat.
Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!

Du har egen tränare som följer dig hela vägen till målet. Vi arbetar med små grupper där du kommer att få inspiration och gemenskap. Tillsammans med din tränare kommer du garantera att nå dina resultat. Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet, samtidigt som du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

Ring oss idag eller maila pt@endorfin.se för mer information och anmälan. Nästa omgång kurser startar i augusti och du hittar länk till ansökan här nedan.

Relaterade kurser

må bättre

En kurs för dig som helt enkelt vill Må Bättre!

DIN START crossfit

Kursen för Dig som vill börja med CrossFit!

ENDORFINKICKEN

Populära ENDORFINKICKEN, 4 veckor digital coaching.