Vår senaste nyhet

Vi älskar att utveckla vår verksamhet och leverera bra träning till dig medlem. HYROX är just en sån grej! En träningsform som vi valt att ta in och som ger en ny dimension till vårt utbud. En perfekt blandning av funktionell träning och uthållighet!

Först i västsverige

HYROX har tagit världen med storm och kommer nu såklart till oss på Endorfin! En stadigt växande träningsform som vi är den första anläggningen i västsverige att ta in. Så kul! HYROX är i grunden en tävlingsform, ett race, men har nu utvecklats till ett sätt att träna på.

Vad är hyrox?

HYROX är den perfekta blandningen mellan funktionell träning och uthållighet! Klassen för dig som älskar löpning/uthållighetsträning men samtidigt vill förbättra din styrka med varierad, funktionell träning. Du får nya utmaningar varje klass där vi mixar rena uthållighetsklasser, ofta i intervallformat, med styrka/spänst med fokus på de ingående momenten i HYROX! Putta och dra släde, Wallballs, Burpee Broadjumps och Farmers Carry med Kettlebells.

Träningen är lik CrossFit, men innehåller inte lika många komplexa moment som tyngdlyftning och gymnastik. Klassen passar dig som gillar högintensiv, fartfylld träning där det ingår löpning/hopp och förbered dig på att det kan vara löpning utomhus på klasserna så ta med joggingskor och eventuell överdragströja.

TESTA HYROX

Klart du ska testa! Har du vårt Endorfinkort eller ett senare CrossFitkort ingår Hyrox. Har du något av våra andra medlemskap men vill testa innna du tar beslut om uppgradering går det såklart bra. Kontakta oss via receptionen så bokar vi in dig på en klass. Hyrox är verkligen en träningsform som måste upplevas så vi uppmanar dig verkligen att testa!

Schemat ser olika ut för de olika anläggningarna och du hittar veckans klasser i vår bokningsapp. Bokning via appen som vanligt för dig med  CrossFit eller Endorfinkort. Har du gymkort eller inte är medlem bokar du via receptionen eller på telefon 0322-645000 för Alingsås och 0302-22890 för Lerum.

Relaterade nyheter

INSPIRERANDE WORKSHOPS

Inspiration & kunskap! Nu har du 2 spännande workshops att se fram emot i Alingsås.

workshop YOGA

Nu är det dags igen! Ny, spännande workshop i yoga med Anki söndag15/10.

TRÄNA MED MARIANNE

Träna med Marianne! Hjälp och stöttning hela vägen in i salarna!