medlemsshop kläder!

Vi presenterar stolt vår nya medlemsshop för Endorfinkläder! Vi får ofta förfrågningar om våra kläder finns att köpa och nu finns de äntligen det. Det värmer i hjärtat att ni vill bära vår logga. Och visst är den härlig!

SÅ HÄR FUNKAR DET

Kläderna kommer från CLN, ett märke som vi gillar och som vi vet att ni också gillar. Snygga träningskläder till bra kvalité och shyssta priser. TIFOSI står för webshopen och det är igenom dem ni handlar.

All beställning och betalning sker via shopen och varorna kommer direkt hem till dig. Vi erbjuder allt från T-shirts och shorts till tröjor och tights. Det finns möjlighet att beställa kläder med olika loggor så ta en ordentlig kik innan du bestämmer dig. Är det vårt Endorfin-e du vill ha? Eller kanske vår härliga sol? Varför inte vår vackra yogalogga eller färgsprakande regnbågslogga? Dödskallen är en favorit för dig CrossFitmedlem, den finns också att handla. Hoppas du gillar kollektionerna lika mycket som vi gör!

Relaterade nyheter

avvikande öppettider

Här hittar du öppettider för röda dagar!

WORKSHOP FOTHÄLSA I LERUM

Ny workshop i fothälsa med Malena och Henrik på vår anläggning i Lerum!

LERUMSLOPPET 27 APRIL

Det närmar sig årets upplaga av Lerumsloppet och vi är såklart med och skapar rörelseglädje runt torget i Lerum!LERUMSLOPPET 2024 Lördagen den 27 april är det åter igen dags för Lerumsloppet. Ett härligt arrangemang i centrala Lerum med lopp för alla åldrar. Vi finns...