Välkommen att ta del av en trevlig workshop hos oss på Endorfin. Vi har stor kompetens på anläggningen som vi vill dela med oss av! Denna gång står vår fothälsa i fokus och vi kommer jobba med stärka fotmusklerna, förbättra fotens hälsa och förebygga framtida skador.

workshop fothälsa onsdag 15/5

Workshopen kommer erbjuda deltagarna praktiska verktyg för att stärka fotmusklerna, förbättra fotens hälsa och förebygga framtida skador.

PT /Medicisk Fotvårdsterapeut Malena och PT/ Massageterapeut Henrik kombinerar sin kunskap och erbjuder en specialdesignad workshop med fokuserat på fötter. Under workshopen får deltagarna inte bara ska lära sig om fotens anatomi och vanliga åkommor, utan också få praktiska verktyg för att aktivt förbättra och underhålla sina fötters hälsa. Välkommen att utforska grunden för vår rörlighet – våra fötter! Oavsett om du lider av fotproblematik, är nyfiken på förebyggande åtgärder eller är intresserad av hur du kan träna upp dina fötter, kommer denna workshop att tillhandahålla värdefulla insikter och användbar kunskap.

information & anmälan

  • När: Onsdag 15/5 kl.18-19.30 
  • Plats: Nya PT-studion Endorfin Lerum
  • Pris: 295:-
  • Anmälan via webshopen, receptionen eller på telefon 0302-22890. Betalning vid anmälan och anmälan är bindande.

Relaterade nyheter

avvikande öppettider

Här hittar du öppettider för röda dagar!

LERUMSLOPPET 27 APRIL

Det närmar sig årets upplaga av Lerumsloppet och vi är såklart med och skapar rörelseglädje runt torget i Lerum!LERUMSLOPPET 2024 Lördagen den 27 april är det åter igen dags för Lerumsloppet. Ett härligt arrangemang i centrala Lerum med lopp för alla åldrar. Vi finns...

WORKSHOP YOGA

Vi erbjuder en workshop i yoga och akupressur på anläggningen i Alingsås!