WORKSHOP YINYOGA ”GLÄDJE & LYCKA”

En workshop i yinyoga där vi fokuserar på glädje och lycka med uppmärksamheten till här och nu. När det gäller glädje och lycka lever vi i ett samhälle som hela tiden manar oss till att sträva framåt ”Där borta finns glädjen”, ” Så blir du lycklig”. Där mötet vi en glädje som är baserad på glädjekickar, kortvarig som vill ha mer. I yinyogan hittar vi glädjen och lyckan i nuet, baserad på balans i livet, på trygghet, frid, lugn och kärlek. Allt det där som egentligen redan finns inte sen, utan här och nu.

Vi kommer att utgå från en meditation kallad ”Kärleksfull vänlighet” som också inkluderar en kort föreläsning av leg. psykolog Hans Blucher om vad som händer i vår hjärna när vi blir lyckosökare kontra stannar upp och hittar lyckan i livet nu.


OM ANKI & HANS

Anki Blücher Widenberg
Yogalärare & Mindfulnessinstruktör på Endorfin Alingsås

Hans Blücher
Leg. Psykolog och MindfulnessinstruktörLång erfarenhet av att hjälpa individer och grupper att nå sina mål, hantera stress och bibehålla hälsa.


INFORMATION

  • När: Söndag 23/4 kl.14.00-16.30
  • Var: Endorfin Alingsås Yogastudio
  • Pris: årsmedlem 495:-; icke medlem 595:-
  • Anmälan via appen, webshopen, receptionen eller till simon@endorfin.se . Du kan också anmäla direkt i länken nedan. Anmälan är bindande.
Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..