Välkommen att ta del av en workshop i yoga hos oss på Alingsåsanläggningen. Vår yogi Anki sprider kunskap och inspiration i vår!

workshop yoga

Vi välkomnar våren med en härlig yogaworkshops. Anki levererar  favoriten Yinyoga med Akupressur i April. Unik chans till kunskap och inspiration! 

YINYOGA MED AKUPRESSUR 28/4

Träelementet som är vårens element med sin starka, livsbejakande yang energi plus en god fika efteråt!

Här hälsar vi dig välkommen till ett Yogaevent där vi lär oss att själva mjuka upp våra kroppar med hjälp av Akupressur och Massage. Den här workshopen handlar om träelementet och våren. Träelementet/vårens två organ är levern och gallblåsan, vilka akupressurpunkter vi kommer att fokusera på under dessa 90 minuter. På våren kan vi behöva påminna oss om att hålla båda fötterna på jorden och stilla den starka yang energin genom att göra lugna aktiviteter. Precis som fröet behöver en god jord att gro i för att slå rot och växa sig starkt behöver vi också ha en god stabil tillvaro för att växa och må bra.

Akupressur bygger på samma förståelse av vårt energisystem som akupunktur men akupressur utförs genom tryck med fingrarna i stället för med nålar. Traditionell kinesisk medicin (TKM) grundar sig på tanken att vi har ett energisystem i kroppen som omfattar våra fysiska, emotionella och tankemässiga kapaciteter. Om någon av dessa sfärer ger oss besvär så påverkas energisystemet, och vice versa. Akupressur i kombination med yinyoga ger oss en möjlighet att påverka kroppens energisystem och kan vara ett sätt att varva ner och få både muskulär och mental avspänning.

information & anmälan

  • När: Söndag 28/4 14.30-16.00, totalt 90 min
  • Plats: Yogastudion Endorfin Alingsås
  • Pris: 195:- årskortmedlem, 249:- icke medlem.
  • I priset ingår kaffe/te och en mumsig Paleokaka efteråt!
  • Betalning vid anmälan och anmälan är bindande 7 dagar i förväg.

Relaterade nyheter

avvikande öppettider

Här hittar du öppettider för röda dagar!

WORKSHOP FOTHÄLSA I LERUM

Ny workshop i fothälsa med Malena och Henrik på vår anläggning i Lerum!

LERUMSLOPPET 27 APRIL

Det närmar sig årets upplaga av Lerumsloppet och vi är såklart med och skapar rörelseglädje runt torget i Lerum!LERUMSLOPPET 2024 Lördagen den 27 april är det åter igen dags för Lerumsloppet. Ett härligt arrangemang i centrala Lerum med lopp för alla åldrar. Vi finns...