CLUB ENDORFIN – Vår träningsapp för dig medlem!

Träna med oss, vart du än är – Välkommen till vår träningsapp CLUB ENDORFIN! Du laddar ner appen via Appstore eller Google Play. 

Club Endorfin är vår träningsapp där du hittar träningspass, hemmaträning och träningsupplägg med instruktionsvideos, kan logga din träning, få motivation, kosttips och mycket mer! Dessutom kan du chatta med andra, gå med i träningsgrupper och vara med i träningsutmaningar. En APP för inspiration, motivation och kunskap helt enkelt! Extra härligt är att du träffar våra instruktörer när du kliver in i appen. Du tränar helt enkelt med oss endorfinare!

Sommarträning hemma, gymprogram, rörlighetsträning, yoga, styrkeprogram, gruppträning, golfprogram… I appen hittar du allt du behöver för att kunna hålla igång din träning oavsett vart du befinner dig. Visst är det bra? In och kika direkt och se vad som skulle passa just Dig!

 SÅ HÄR GÖR DU/VIKTIG INFORMATION:

1. LADDA NER CLUB ENDORFIN i APP STORE eller Google PLAY.

2. SKAPA EN INLOGGNING och fyll i dina data (kön, ålder osv). Denna inloggning kan vara precis vilken som helst, det har ingenting med bokningsAPPen för gruppträningen att göra.

3. ANSLUT TILL ENDORFIN – Kommer upp automatiskt när du skapat din inloggning.
Gör det inte det så klicka på ”Min profil” under fliken ”HEM”. Då kommer du in så att du kan registrera en anslutning till Endorfin. För dig med medlemskap hos oss på Endorfin, så ingår flera olika träningspass och program- både på gymmet, hemträning och introduktioner.

När du ansluter till ditt gym så loggar du in med samma uppgifter som i bokningsappen
(e-post och lösenord) OBS! Det är viktigt att du använder samma inloggning som vårt bokningssystem, för det är så APPen känner av att du har ett aktivt medlemskap. Vet du ej dina inloggningsuppgifter, kontakta receptionen. Det kan vara så att du justerat dina uppgifter och valt ett nytt, eget lösenord.

Nu är du redo att klicka dig runt och se vad som finns. Vissa program ingår för Dig medlem och vissa kan du köpa inuti appen. Inom kort kommer även ett PREMIUM MEDLEMSKAP för dig som vill ha tillgång till allt som finns i appen.

Vi kommer att jobba med ständig utveckling av denna mötesplats så den kommer att växa sig större i utbud och möjligheter!

 


 

LOGGA TRÄNING
Under ”HEM” loggar du även din träning. Klicka på + och välj vad du vill registrera. Här kan du även logga andra saker, som dagsform, vikt mm. Klickar du på träning så kan du välja olika tärningsformer, längd och intensitet. Har du bokat ett pass via APPen och går på den, så kommer din träning loggas automatiskt till APPen. Detta görs en gång per dygn, så du kanske inte ser träningen direkt i din APP.

SOCIALA GRUPPER
Under fliken sociala grupper kan du själv skapa träningsgrupper, bli vän med dina träningskompisar och även chatta med dina träningskompisar. Gå gärna med gruppen ENDORFINS MEDLEMMAR för aktuella träningstips och motivation.

 

Välkommen till receptionen om du vill ha hjälp eller guidning, se fram emot härlig inspiration i din träning!

 


LYCKA TILL MED DIN TRÄNING!