vår träningsapp!

Träna med oss, vart du än är, med vår träningsapp CLUB ENDORFIN! Du laddar ner appen via Appstore eller Google Play.

I Club Endorfin hittar du träningspass, hemmaträning och träningsupplägg med instruktionsvideos. Du kan logga din träning, få motivation, kosttips och mycket mer! En APP för inspiration, motivation och kunskap, där du träffar våra instruktörer!

SÅ HÄR GÖR DU:

  1. LADDA NER CLUB ENDORFIN i APP STORE eller Google PLAY.
  2. SKAPA EN INLOGGNING och fyll i dina data (kön, ålder osv). Denna inloggning kan vara precis vilken som helst, det har ingenting med bokningsAPPen för gruppträningen att göra.
  3. ANSLUT TILL ENDORFIN – Kommer upp automatiskt när du skapat din inloggning. Gör det inte det så klicka på ”Min profil” under fliken ”HEM”. Då kommer du in så att du kan registrera en anslutning till Endorfin.

När du ansluter till ditt gym så loggar du in med samma uppgifter som i bokningsappen
(e-post och lösenord) OBS! Det är viktigt att du använder samma inloggning som vårt bokningssystem, för det är så APPen känner av att du har ett aktivt medlemskap. Vet du ej dina inloggningsuppgifter, kontakta receptionen. Det kan vara så att du justerat dina uppgifter och valt ett nytt, eget lösenord.Nu är du redo att klicka dig runt och se vad som finns. Vissa program ingår för Dig medlem och vissa kan du köpa inuti appen.

Vi kommer att jobba med ständig utveckling av denna mötesplats så den kommer att växa sig större i utbud och möjligheter!

LOGGA TRÄNING

Under ”HEM” loggar du även din träning. Klicka på + och välj vad du vill registrera. Här kan du även logga andra saker, som dagsform, vikt mm. Klickar du på träning så kan du välja olika tärningsformer, längd och intensitet. Har du bokat ett pass via APPen och går på den, så kommer din träning loggas automatiskt till APPen. Detta görs en gång per dygn, så du kanske inte ser träningen direkt i din APP.

SOCIALA GRUPPER

Under fliken sociala grupper kan du själv skapa träningsgrupper, bli vän med dina träningskompisar och även chatta med dina träningskompisar. Gå gärna med gruppen ENDORFINS MEDLEMMAR för aktuella träningstips och motivation.

Bild på en smartphone som visar appen 'Club Endorfin' med texten 'Använd samma inlogg som till bokningen för fritt tillgång till mer material.' Skärmen visar också menyvalen 'Program' och 'Pass', där det framgår att användaren kan välja enskilda träningspass att utföra när och hur ofta de vill. Appen är en del av Endorfins digitala tjänster som erbjuds till medlemmar i både Alingsås och Lerum, och bidrar till en flexibel träningsupplevelse.

LADDA NER APPEN NU

Varmt välkommen till vår träningsapp CLUB ENDORFIN! Du laddar ner appen via Appstore eller Google Play. 

APPen uppdateras konstant med nya träningsupplägg och inspiration. Allt för att du ska lyckas med din träning. Den ingår i ditt medlemskap och du har tillgång till det mesta av materialet så länge du är medlem hos oss!