CROSSFIT ENDORFIN LERUM

Välkommen till CROSSFIT ENDORFIN! En Box för dig som älskar Crossfit, för dig som älskar träning och för dig som vill träna i en härlig gemenskap! Stora ytor, maximalt med utrustning, unika coacher, inbjudande miljöer och maximal Endorfinglädje!

vår box

 • Stora härliga ytor för klasser/egen träning.
 • Generöst med utrustning: Rigg, Speedfit, Roddar, Assault Bike, Bike Erg samt Ski Erg. Vi har stort utbud av tyngdlyftningsstänger från Eleiko (dam/herr/teknik) Hexhantlar, Kettlebells. Du hittar även ringar, pegboard och GHD i Boxen!
 • Utgång för löpning utomhus samt yta för utomhusträning.
 • Generösa öppettider.
 • Härlig lounge för häng och avkoppling!
 • Möjlighet till egen låda för att förvara sina saker. 
 • En unik gemenskap. Vi hjälper, pushar stöttar varandra i alla lägen!

BÖRJA TRÄNA CROSSFIT

CrossFit är gjort för att kunna anpassas till alla nivåer av fysisk färdighet. Rörelserna och passen kan modifieras så att det passar dig. Våra coacher är där för din skull och hjälper dig genom varje moment för att du ska få så säker träning som möjligt. De är också där för att stötta, pusha och guida dig genom passet.

Är du nyfiken på träningsformen? Vill du komma och prova? Vi erbjuder en möjlighet att testa träning genom att köpa vårt två veckor START-kort. Prata med receptionen eller ring oss på telefon 0302-228 90 för mer information. Du kan också maila  Jonna Albrektsson på jonna@endorfin.se om du har frågor.

crossfit din start

Vi ger dig en trygg och säker start, där du lär dig teknik för de grundläggande rörelserna inom CrossFit. DIN START passar alla oavsett erfarenhet och fysiska förutsättningar. Den mest optimala starten för att lyckas!

 • Pris 995:- för både medlem och icke medlem.
 • 4 tillfällen á 75 minuter.
 • Anmälan via appen webshopen, receptionen eller till jonna@endorfin.se

Nästa kursstart: Lördag 30 september

 

DAGENS PASS

Du hittar programmering för alla våra klasser i DREAMWOD. En träningsapp där du förutom att se dagens pass, kan göra mycket annat.

 I DREAMWOD kan du:

 • Se dagens WOD/veckans programmering.
 • Registrera dina resultat.
 • Få tillgång till gedigen övningsbank via film.
 • Bli en del av vår Endorfincommunity samt följa andra atleter och vänner.

Du laddar ner DREAMWOD på AppStore eller Google Play. Det behövs inget speciellt för att logga in, utan registrera dig som användare och sök upp CrossFit Endorfin. Du kan självklart fråga någon av våra coacher om det är något du undrar över. Lycka till!

ENDORFINS UTVECKLINGSGRUPP

Har du tränat CrossFit regelbundet ett tag och vill utmana dig vidare? Utvecklas och kanske tävla? För att nå dit behöver du öva på vissa moment. Därför har vi skapat ”Utvecklingsgruppen”. Där håller du kvar din träning på klasser några dagar i veckan för att få gemenskapen men tränar också på egen hand.

Du kör 2-3 dagens wod varje vecka + 2-3 egna pass. Fördelen med utvecklingsgruppen, är att den tar hänsyn till dagens wod och därför kan du alltid välja om du vill gå på en klass för att det passar dig bättre, utan att riskera att överbelasta kroppen.

Du gör tester i början på upplägget och uppföljningstester efterhand, allt för att se att du utvecklas i rätt riktning.

Pris: 149kr/ månad (löpande avgift, utan bindningstid). Vill du vara med i utvecklingsgruppen, skicka mail till jonna@endorfin.se

 

KLASSBESRIVNINGAR

WOD
Det vanliga CrossFit-passet. 60 min träning inkl. uppvärmning, kortare teknikgenomgång och träning som varierar mellan gymnastik, tyngdlyftning och konditionsträning. Passar de flesta som kan grunderna i CrossFit.

WOD 75 MIN
En längre CrossFit-klass med fokus på uthållighet. 75 minuter träning inkl. uppvärmning, kortare teknikgenomgång och träning som fokuserar på uthållighet där vi växlar gymnastik, tyngdlyftning och monustrukturella övningar som löpning, rodd och cykling.

Passar dig som gått på WOD regelbundet och känner dig säker med de flesta övningar.

TEAMWOD
CrossFit-pass på 60 min träning där man jobbar i lag om 2-4 personer inkl. uppvärmning, kortare teknikgenomgång och träning som varierar mellan gymnastik, tyngdlyftning och konditionsträning.

Passar dig som tränat CrossFit regelbundet ett tag och känner dig säker på alla övningar.

WOD HIIT
Högintensiv intervallträning för förbättrad kondition. Vi jobbar med olika typer av intervaller (20sek till 90sek) I passet ingår alltid Assaultbike, Rodd och Speedfit. Utöver detta tillkommer övningar med enklare teknik, vi jobbar med kroppsvikt, hantlar, Kettlebells och bollar. Vi använder inte skivstänger och rigg på WOD HIIT

Passen har samma övningar i 3 veckor, intervallerna byts varje vecka. Passar alla!

WOD MOBILITY 30 MIN
Statiska och dynamiska mobilitetsövningar för att öka rörligheten. Klassen är enkel, effektiv och lättillgänglig och kan med fördel tränas innan eller efter alla typer av fysiska klasser eller som en helt fristående klass. Vi använder oss av kroppsvikt, gummiband, pinne, foamroller, kettlebell och rigg.

VÅRA COACHER

jonna

FREDRIK

PETRA

ELIN

DMITRIY

SARAH

ANDERS

NICOLA

PATRIK

ANNELI

BEATRICE

MAGNUS

REBECCA

MELISSA

IDA

THERES

CROSSFUNCTIONAL KIDS & TEENS

CROSSFUNCTIONAL KIDZ/TEENS är varierad, glädjefylld och utmanande träning för barn mellan 7-15 år. Det är styrke- och konditionsträning som är speciellt utvecklat för barns och ungdomars behov och syftar till att utveckla en passion och en vana för ett aktivt liv.

Träningen utvecklar deltagarnas självförtroende, disciplin, uthållighet och består av konstant varierade, funktionella övningar och ingen träning är den andra lik. Detta gör deltagarna motiverade och förväntansfulla. Den funktionella träningen involverar övningar som är grundläggande för alla barn; hoppa, putta, dra, kasta, klättra, lyfta och springa. Alla övningar genomförs under uppsikt av en välutbildad tränare/instruktör vilket gör träningen säker.

INFORMATION

 • KIDZ 9-12 år Måndagar kl.17.10 Melissa Wahl
 • KIDZ 9-12 år Söndagar kl.15.30 Ida Prim

Start: Vecka 37, pågår 10 tillfällen, lovuppehåll vecka 44.
Anmälan: Via appen, hemsidan eller på telefon 0302-22890.
Pris: 1295kr/barn, 1195kr/barn om minst en förälder är årskortsmedlem. Betalning av kursavgift gäller som bokning. Vi ger öppet köp fram till kursstart. Vid eventuell avbokning efter kursstart returnerar vi ej kursavgiften.