GRUPPTRÄNING LERUM

Vi erbjuder en mängd olika gruppträningsklasser och du hittar beskrivning av varje klass här nedan. Vi har gruppträning för alla och vårt mål är att leverera träning av högsta kvalité. Vårt utbud är unikt och du hittar inte många anläggingar med lika stora möjligheter, det kan vi lova! Gruppträning på Endorfin är roligt, glädjefullt, proffsigt och variationsrikt. Det är upplevelser och resultat i en härlig mix och vi älskar det. Här nedan hittar du aktuellt schema, läs och njut!

Sommaren på Endorfin erbjuder massor av härliga möjligheter i vår gruppträning. Basschemat hittar du här. Veckorna kan dock se lite olika ut så håll utkik i bokningsappen så att du är garanterad att just din klass finns med.
Vi erbjuder förutom instruktörsledda klasser även virtuell träning med virtuella instruktörer. Dessa klasser kör vi från tidig morgon till sen kväll och du hittar schemat här nedan. Ett gediget utbud och fina möjligheter.

Tveka inte på att fråga oss om det är något du funderar på. Det finns mycket att välja på och vi guidar dig gärna!

BOKNINGSREGLER

  • Du kan boka klasserna tidigast 4 dygn innan klasstart.
  • Avbokning kan göras fram till 2 timmar innan klasstart. Är det mindre än 2 timmar kvar så måste du ringa till oss så avbokar vi din plats i receptionen.
  • Om du inte får plats på en klass så kan du ställa dig på väntelista. Får den plats på klassen så blir du informerad om detta via sms.
  • Kom i tid till klassen, vi släpper reservplatserna 5 minuter innan klassen startar.
  • Minimiantal på gruppträning och yoga är 5 personer. Är vi under 5 personer på klass 2 timmar innan så ställs klassen in. Du som är bokad får då ett sms från oss. Undantag är PRAMA och Wodar där minimiantalet är 3 personer.
  • Missar du en klass får du en varning. Efter två missade klasser debiteras du med en avgift på 50 kr.