GYM

Vår uppgift är att göra Din träning så enkel och effektiv som möjligt. Vi erbjuder därför en gedigen maskinpark där du får bästa tänkbara förutsättningar för din träning, oavsett om du är nybörjare eller har tränat på gym länge. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår verksamhet och erbjuda det senaste när det gäller träning och maskiner.

 

Collage med sex bilder som visar interiören av ENDORFIN gymmet. Överst finns tre bilder: till vänster en vy över ett område med konditionsmaskiner, i mitten cyklar och roddmaskiner i rad, och till höger en man som står bredvid löpband med armarna i kors. I mitten finns gymmets logotyp. Nederst finns tre bilder: till vänster en vy över ett viktlyftningsområde, i mitten en rad med hantlar och en gul kettlebell märkt 'ELEIKO 16', och till höger en del av gymmet med olika träningsmaskiner och gröna växter.

VÅR MASKINPARK

Vi erbjuder en stor gymyta på båda anläggningarna, utrustad med toppmoderna och högkvalitativa maskiner samt en mängd fria vikter. Vi har en stor konditionsavdelning utrustad med roddmaskiner, crosstrainers, cyklar, Ski-Erg, PowerMills, SkillMills och löpband. Samtliga konditionsmaskiner (förutom stakmaskinerna) är utrustade med fina displayer där du antingen följer din träning på ditt personliga konto eller kollar på TV. Vi erbjuder även en tyngre avdelning KRONAN med lyftarflak för tunga lyft samt en CAGE och fria ytor för funktionell träning.

MILON

Gymmet är även utrustat med MILON. Ett unikt träningssystemet som håller full koll på dig och dina resultat. Milon har alla dina inställningar lagrade så att du slipper att tänka på det, övningen blir rätt och du behöver inte vara orolig för att göra fel. MILON håller koll på dig. Dessutom tar ett träningspass bara 17,5 minut. ENKEL, SÄKER OCH EFFEKTIV träning FÖR ALLA! Milon ingår i alla våra medlemskap och du behöver göra en instruktion med tränare för att kunna träna i Milon. Instruktionen är kostnadsfri och du bokar den via receptionen.

KOSTNADSFRI GYMINSTRUKTION

Vi erbjuder kostnadsfria gyminstruktioner med tränare för dig som är medlem hos oss på Endorfin. Det ingår i alla våra medlemskap. I våra gyminstruktioner bas får du ett komplett program för hela kroppen och vi går igenom samtliga övningar tillsammans så att du känner dig bekväm i övningarna. Ett bra sätt för dig som medlem att få variation och inspiration i din träning samt hålla dig motiverad. Gyminstruktionen bokar du via receptionen.