JOBBA MED OSS

Brinner du för träning och hälsa? Hos oss på Endorfin jobbar passionerade och ansvarsfulla människor. Proffsiga, utåtriktade, glada, unika människor. Vi arbetar med det vi brinner för och vi gör det med stort hjärta och hög servicegrad. Varje möte och kund är viktig.

Har du det lilla extra som krävs? Vill du jobba hos oss på Endorfin? Då tycker vi att du ska visa det i en ansökan till oss. Skicka gärna med referenser och CV.

RECEPTION

Vår reception är hjärtat i vår verksamhet. Det är här allt händer. Här behöver man ha stor kunskap om verksamheten och koll på det mesta som händer på anläggningen. Här jobbar ansvarsfulla, utåtriktade, glada och framåt människor som brinner för service. Lösningsinriktade människor med stort hjärta och känslan att alltid leverera det lilla extra. Varje möte och varje kund är viktig så här behöver man vara allert och uppmärksam. Har du det lilla extra som krävs? Vill du jobba hos oss på Endorfin? Då tycker vi att du ska visa det i din ansökan.

Vi söker människor som brinner för ett välkomnande kundbemötande, sprider glädje runt sig, är engagerade och gillar att jobba i en ​miljö med högt tempo. Ansvarstagande, serviceinriktade ​och flexibla människor.​ Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.​

Maila din ansökan till:
Alingsås: Carina Skarpsjö carina@endorfin.se
Lerum: Frida Nääs frida@endorfin.se

GRUPPTRÄNING

Vi söker alltid efter nya stjärnor till vår gruppträning! Som gruppträningsinstruktör hos oss får du verkligen uppleva ett av världens roligaste jobb… Att inspirera och motivera människor till en hälsosam och gladare livsstil!

Har du god kommunikationsförmåga, är social och öppen, har ett brinnande intresse för träning, gillar att stå i centrum och motiveras av att andra lyckas med sina mål? Då kan Du vara den inspiratören vi söker. Vi ser gärna att du är strukturerad och ordningsam, tar ansvar, är plikttrogen och trygg i att leda en grupp. Har du erfarenhet sedan tidigare är det meriterat. Bli del av vårt team. En roligare och mer meningsfull arbetsroll är svår att hitta!

Om du är intresserad av att arbeta som gruppträningsinstruktör hos oss är du alltid välkommen att skicka ett personligt brev med dina erfarenheter och några ord om dig själv.

Maila din ansökan till:
Alingsås: Simon Nilsson simon@endorfin.se
Lerum: Rebecca Dale rebecca@endorfin.se

CROSSFIT

Vi söker alltid nya coacher till våra CrossFit-boxar! Har du coachat CrossFit tidigare, eller har en gedigen bakgrund inom CrossFit eller annan idrott, så skicka din ansökan till oss! Vi erbjuder superfräscha lokaler med senaste utrustningen och en god gemenskap- en Box utöver det vanliga helt enkelt!

Som person är du social och öppen, med ett brinnande intresse för träning. Vi ser gärna att du är strukturerad och ordningsam, tar ansvar, är plikttrogen och trygg i att leda en grupp. Som CrossFit-instruktör hos oss arbetar du som timanställd och just nu behöver vi förstärkning morgon- kvällar och helger.

Skriv lite om dig själv och beskriv din träningsbakgrund och relevanta utbildningar inom idrottsledarskap/ CrossFit samt självklart varför du tycker att du passar in som instruktör hos oss! Skriv gärna om hur du arbetar eller studerar idag och vilka tider som skulle passa dig att instruera. Vi anställer löpande.

Maila din ansökan till:
Alingsås: Simon Nilsson      simon@endorfin.se
Lerum: Jonna Albrektsson jonna@endorfin.se

ENDORFINS DANSSKOLA

Är du vår nästa danslärare?
Älskar du dans & rörelse, har passion för att undervisa att dela med dig av glädje och energi samt arbeta med barn och ungdomar? Då är kanske just Du är den vi söker!

Vi söker dig som vill vara del av vårt dansteam, en person som kan skapa och undervisa egna koreografier och/eller dig som vill undervisa barn i dans . Har du danserfarenhet, undervisat tidigare eller lett liknande barngrupper är det meriterat. Du bör kunna jobba kvällar eller helger och är ansvarsfull och trygg i att leda en grupp.

Är du intresserad av att jobba i vår dansskola så skicka ett personligt brev med dina erfarenheter och några ord om dig själv. Välkommen med din ansökan!

Maila din ansökan till:
Alingsås: Andrea Ulvenståhl dans.alingsas@endorfin.se
Lerum: Rebecca Dale rebecca@endorfin.se

KIDZINN – VÅR BARNPASSNING

I vårt lekrum arbetar ungdomar som älskar att ta hand om och sysselsätta barn. De ser till så att barnen får en härlig lekstund under tiden som föräldern tränar. Detta är en kostnadsfri medlemsförmån för våra medlemmar.

Gillar du att arbeta med barn? Är du nyfiken, kreativ och har lätt till skratt? Skulle du vilja jobb i vårt KidzInn?
Anställningskrav: 16 år med erfarenhet av barnpassning/barngrupper. Vi anställer på personlig lämplighet. Vi tar ej emot praktikanter då vi har avtal med vissa gymnasieskolor.

Maila din ansökan till:
Alingsås: Carina Skarpsjö carina@endorfin.se
Lerum: Frida Nääs frida@endorfin.se