PRAMA

PRAMA är en av våra mer unika träningsformer. PRAMA är nytänkande, effektivt och roligt. En träningsform som passar både nybörjaren och den vana tränande. Stationsträning i ny tappning enkelt formulerat. Och riktigt bra träning!

BARA PÅ ENDORFIN!

Prama är upplevelsebaserad stationsträning. Har du ENDORFINKORTET eller vårt senaste CROSSFITKORT så ingår PRAMA.

PRAMA är den absolut största konceptsatsning vi gjort på Endorfin och det är dessutom Sveriges två första fullskaliga installationer som finns i Alingsås och Lerum. Galet, eller hur? New York, London, Hong Kong, Sydney… Konceptet finns i 60 länder och vi är så oerhört stolta över att vi var först ut att gå STORT med detta koncept i Sverige. 

VAD ÄR PRAMA?

 • PRAMA är en motiverande gruppträningsupplevelse med interaktiva golv och väggar, peppande musik och cool belysning.
 • Du blir tydligt guidad av en instruktör som hjälper och peppar dig längs vägen.
 • PRAMA är stationsträning i grupp där du tränar styrka, snabbhet, smidighet och rörlighet i olika klassformer.
 • PRAMA-klasserna är 45 minuter långa och innehåller 8 övningar plus uppvärmning och stretch.
 • Samtliga deltagare har möjlighet att använda pulsband för att få en överblick av gruppens gemensamma träningseffekt.
 • ENERGY, STRONG, ATHLETIC & FAMILY är våra olika koncept.
 • Material som används är väggar, golv, hantlar, TRX-band, medicinbollar, balansplattor och Kettlebells.

Träningskoncept i Pramastudion:

 • ENERGY – Energifull kontrastträning! Funktionell cirkelträning i intervaller som är rolig och utmanande. Här kombineras kondition med styrka för hela kroppen. Totalt 8 stationer med unika rörelser där strukturen är 3 varv med energifylld träning.
 • STRONG – Med styrkan i fokus! Unik cirkelträning för hela kroppen med ökad styrka och muskeluppbyggnad som resultat. Träningen stimulerar varje muskelgrupp för sig och garanterar komplett träning för hela kroppen. STRONG riktar sig till dig som vill förändra och förbättra din kropps muskeluppbyggnad. Totalt 8 stationer där strukturen är 3 set på samma station innan byte.
 • ATHLETIC – Styrka, uthållighet och explosivitet i en optimal mix! Högintensiv träning som ökar styrka, explosivitet, smidighet och snabbhet. Ta din träning till nästa nivå, upptäck din sanna potential och plocka fram idrottaren i dig.  En utmaning med fantastiska resultat genom 8 stationer och populära strukturen superset.
 • FAMILY – Spelvärlden möter rörelse! Cirkelträning för barn eller för vuxen och barn tillsammans. 45 minuter lek och rörelse som tränar motorik, styrka, hjärta och hjärna. Vi förenar välmående, hälsa och nöje på ett härligt sätt. Ett sätt som barnen och du älskar! Teamwork och träning i en interaktiv och underhållande miljö. Ålder på barnen är 4-10 år.

KALAS I VÅR PRAMASTUDIO!

Aktivt och interaktivt, lekfullt och spännande, nytänkande och roligt! Välkommen att boka vår PRAMA-studio för ditt barns kalas. Vi lovar att ni får det coolaste partyt… Ett party likt inget annat! Låt oss fixa lokalen, aktiviteten och även fikat om ni önskar, det enda ni behöver göra är att komma och njuta av upplevelsen! Vi kan anpassa nivån till olika åldrar så att det passar just dem som ska köra.

Vill du boka ett kalas? Kontakta våra gruppträningskoordinatorer för mer information.

Alingsås: Simon Nilsson simon@endorfin.se
Lerum: Rebecca Dale rebecca@endorfin.se

JAG VILL TRÄNA PRAMA!

Det är klart du ska! För att få eller lägga till PRAMA i ditt medlemskap rekommenderar vi att du tecknar eller uppgraderar ditt medlemskap till Endorfinkortet. Ett medlemskap som gör att du får de absolut bästa förutsättningarna för din träning.

ENDORFINKORTET

DIN ABSOLUT BÄSTA DEAL!

Vill du träna Prama så är det ENDORFINKORTET du ska ha. För 599:-/månad får du, förutom Prama, även gym, gruppträning, Hyrox och yoga. Du har kostnadsfri frysning upp till 3 månader per år samt möjlighet att träna på 4 anläggningar. Dessutom 30% rabatt på Padel Endorfin. Ett riktigt höjdarkort som ger dig fantastiksa möjligheter!

När du tränat PRAMA 5 tillfällen så får du hämta ut ett eget Prama pulsband,  värde 795:-. Bara en sån sak!
Pulsbandet kan du använda vid all träning, löpning och promenader så inte bara när du tränar Prama i våra lokaler.