VÅR BARNPASSNING!

Vi erbjuder kostnadsfri barnpassning för dig som är medlem hos oss på Endorfin! En förmån för att du ska kunna lyckas med din träning. Personalen KidzInn ser till att ditt barn trivs och du får en stund för att fokusera på din träning. Barn från 2 år är välkomna.

BOKA DIN PLATS

Du bokar din plats i KidzInn för att vi skall hålla tjänsten öppen med personal. Vi tar emot begränsat antal barn och vill du vara garanterad plats så bokar du plats och tid via appen, receptionen eller på 0322-645000. Du kan boka ett barn via appen, har du fler barn bokar du dem via receptionen. Är det helt obokat vissa tider bemannar vi inte lokalen. Du behöver helst ha gjort din bokning minst 3 timmar innan så vi ser att det blir barn i KidzInn. När du hämtar ditt barn ser vi gärna att du hjälper till att städa ordning.

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag 16.30-19.30

Fredag    16.15-18.45

Lördag    08.45-11.45

Söndag   15.45-18.45

AVVIKANDE ÖPPETTIDER

Midsommarafton stängt
Midsommardagen stängt

SOMMARTIDER vecka 26-33

Måndagar 17.00-19.30
Tisdagar    17.00-19.30
Torsdagar 17.00-19.30

TRIVSELREGLER

 • För att besöket på KidzInn ska bli så trevligt som möjligt är det nödvändigt att våra ordningsregler följs.
 • KidzInn är till för Endorfins medlemmars barn. Barnpassningen ingår som en kostnadsfri service för alla våra medlemmar.
 • Om Barnpassningen är fylld till en viss kvot med barn har KidzInnpersonalen tillsammans med receptionspersonalen rätten att besluta att inte ta in fler barn för tillfället. Detta beslut är till för barnens säkerhet.
 • För alla barn passar inte denna form av barnpassning, vi behåller oss rätten att neka barn om vistelsen inte fungerar.
 • En förälder måste alltid finnas i anläggningen när barnet vistas i KidzInn. Föräldern måste alltid kunna nås omgående om barnet behöver sin förälder. Personalen på KidzInn tar hand om barnen, men föräldern är alltid huvudansvarig. Tränar du i vår CrossFitbox, se till att du har telefonen tillgänglig så att vi kan nå dig från huvudanläggningen.
 • Vid första besöket på KidzInn är föräldern tillsammans med sitt barn på barnpassningen för att barnet på ett tryggt sätt ska lära känna personalen och lokalerna.
 • De mindre barnen skall vara mätta, torra och utvilade när de lämnas.
 • Mat får ej medtagas vid barnpassning på KidzInn
 • För att kunna ha uppsikt över hela barngruppen byter barnrumspersonalen inte blöjor, utan hämtar föräldern vid behov av byte.
 • Barnen får av säkerhetsskäl endast vistas i KidzInn, inte i gruppträningslokaler, Box eller gym.
 • Vårt barnrum är bemannat ovanstående tider men självklart öppet för större barn att vistas i övriga tider. Det är då barnets tillsammans med förälders uppgift att lämna rummet i trevligt skick.

Har du frågor eller funderingar, kontakta receptionspersonalen eller ansvarig Carina Skarpsjö på carina@endorfin.se.