VÅR BARNPASSNING!

Vi erbjuder kostnadsfri barnpassning för dig som är medlem hos oss på Endorfin! Personalen i KidzInn ser till att din barn trivs och att du får en stund för att fokusera på din träning. Barn från 2 år är varmt välkomna och bokning görs via appen för garanterad plats.

BOKA DIN PLATS

Du bokar din plats i KidzInn för att vi skall hålla tjänsten öppen med personal. Vi tar emot begränsat antal barn och vill du vara garanterad plats så bokar du plats och tid via appen, receptionen eller på telefon 0302-228 90. Du kan boka ett barn via appen, har du fler barn bokar du dem via receptionen. Är det helt obokat vissa tider bemannar vi inte lokalen. Du behöver helst ha gjort din bokning minst 3 timmar innan så vi ser att det blir barn i KidzInn. När du hämtar ditt barn ser vi gärna att du hjälper till att städa ordning.

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag 17.00-20.00

Fredag     16.15-19.15*

Lördag     09.00-12.00

Söndag   09.00-12.00

*För barn mellan 3 och 10 år är barnrummet även öppet fredagar kl.16.15-19.15. Då har vi biovisning med saft och popcorn!

AVVIKANDE ÖPPETTIDER

Valborgmässoafton 30/4 stängt
1:a maj STÄNGT
Nationaldagen 6/6 stängt
Midsommarafton stängt
Midsommardagen stängt

Vecka 25-33 har vi öppet måndag, onsdag  kl.17-19 och lördag 9-12. 

TRIVSELREGLER

 • För att besöket på KidzInn ska bli så trevligt som möjligt är det nödvändigt att våra ordningsregler följs.
 • KidzInn är till för Endorfins medlemmars barn. Barnpassningen ingår som en kostnadsfri service för alla våra medlemmar.
 • Om Barnpassningen är fylld till en viss kvot med barn har KidzInnpersonalen tillsammans med receptionspersonalen rätten att besluta att inte ta in fler barn för tillfället. Detta beslut är till för barnens säkerhet.
 • För alla barn passar inte denna form av barnpassning, vi behåller oss rätten att neka barn om vistelsen inte fungerar.
 • En förälder måste alltid finnas i anläggningen när barnet vistas i KidzInn. Föräldern måste alltid kunna nås omgående om barnet behöver sin förälder. Personalen på KidzInn tar hand om barnen, men föräldern är alltid huvudansvarig. Tränar du i vår CrossFitbox, se till att du har telefonen tillgänglig så att vi kan nå dig från huvudanläggningen.
 • Vid första besöket på KidzInn är föräldern tillsammans med sitt barn på barnpassningen för att barnet på ett tryggt sätt ska lära känna personalen och lokalerna.
 • De mindre barnen skall vara mätta, torra och utvilade när de lämnas.
 • Mat får ej medtagas till KidzInn
 • För att kunna ha uppsikt över hela barngruppen byter barnrumspersonalen inte blöjor, utan hämtar föräldern vid behov av byte.
 • Barnen får av säkerhetsskäl endast vistas i KidzInn, inte i gruppträningslokaler, Box eller gym.
 • Vårt barnrum är bemannat ovanstående tider men självklart öppet för större barn att vistas i övriga tider. Det är då barnets tillsammans med förälders uppgift att lämna rummet i trevligt skick.

Har du frågor eller funderingar, kontakta receptionspersonalen eller ansvarig Frida Nääs på frida(@)endorfin.se.