NYCKELGYM

Varmt välkommen till våra nyckelgym Endorfin Mjörn och Endorfin Stadsskogen! Två mindre obemannade anläggingar i varsin del av Aliongsås. Dessa har du som medem tillgång till i ditt medlemskap! Ett perfekt sätt att få till träning när det passar dig!

Bildcollage som visar faciliteterna hos Endorfins nyckelgym i Alingsås, där medlemmar kan träna på egen hand. Överst till vänster ser vi en kvinna som joggar på ett löpband under gröna belysningseffekter. Till höger övre raden finns en bild på det rymliga gymmet med träningsutrustning och speglar. I mitten av collaget är Endorfins logotyp framträdande. Nederst till vänster en vy över ett friviktsområde med bänkar och hantlar och till höger en bild på konditionsmaskiner framför ett stort fönster med utsikt över naturen. Bilden representerar den frihet och flexibilitet som Endorfins nyckelgym erbjuder sina medlemmar.

BLI MEDLEM

Du tecknar ditt medlemskap via vår huvudanläggning som ligger på Hemvägen 19, vid Vimpeln. Vi tecknandet får du också ditt inpasseringskort samt all information du behöver kring träning hos oss på Endorfin. I medlemskapet ingår träning på stora Endorfin, Endorfin Stadsskogen samt Endorfin Mjörn. Vill du lägga till gruppträning, Yoga, Prama, Hyrox, eller CrossFit så finns även den möjligheten.

Priset beror på vilket medlemskap du väljer, om du är studerande/senior etc. Kontakta oss för mer information.

VILL DU VETA MER? Kom in till reception på vår huvudanläggning vid Vimpeln/ICA MAXI eller ring oss på telefon 0322-64 50 00.

ENDORFIN MJÖRN

Endorfin Mjörn är vår dygnet-runt-öppna anläggning alldeles intill vackra Mjörnstranden i Alingsås. På idrottsarenan Mjörnvallen ryms denna anläggning som är obemannad och öppen dygnet runt. Som kund hos oss på Endorfin har du fri tillgång till anläggningen och betalar inget extra för träning här. Anläggningen ligger precis i anslutning till härliga promenad- och löpstråk. På sommaren tar du med fördel ett dopp i sjön efter avslutat träningspass!

Gymmet är utrustat med styrke- och konditionsmaskiner samt lösa vikter och ger dig bra förutsättningar för din gymträning. Närheten till Nolhaga friluftsområde och sjön Mjörn gör att dina möjligheter till träning blir extra bra.

Kom in till oss på huvudanläggningen i Alingsås för mer information!

ENDORFINS STADSSKOGEN

Ett litet och mysigt kvartersgym på ca 100 kvm som rymmer allt du behöver för din gymträning. Gymmet är obemannat men videoövervakat och öppet ALLA DAGAR kl.05-22 för dig medlem hos oss på Endorfin. Stadsskogsgatan 47 är adressen, välkommen dit! I de 100 kvm erbjuder vi Hoist träningsmaskiner, kabelmaskin, hantlar, kettlebells och konditionsmaskiner som löpband, cyklar och crosstrainer. Anläggningen ingår för dig årskortskund på Endorfin och du kommer kunna kliva in med ditt befintliga medlemskort. Du behöver som befintlig medlem inte göra något utan denna anläggning kopplas på per automatik.

Välkommen till huvudanläggningen i Alingsås för mer information!

VIKTIG INFORMATION

  • Båda anläggningarna har en åldersgräns på 16 år, ungdomar 12-15 år med medlemskap får träna med förälder.
  • Mindre barn får av säkerhetsskäl ej vistas på anläggningarna.
  • Stadsskogen har inga omklädningsrum men duschmöjlighet finns på toaletten. På Mjörn finns tillgång till omklädningsrum men de kan vara begränsade vid idrottsaktiviteter. Dessa omklädningsrum delas med övriga aktörer och föreningar.
  • Vatten finns ej att i tillgå i anläggningen på Mjörn (dock utanför). På Stadsskogen finns tillgång till vatten. 
  • Musik finns ej på anläggningarna så ta med egna hörlurar och mobil om du vill ha musik när du tränar.
  • Håll ordning och plocka undan vikter och annat efter din träning. Detta för allas trivsel!
  • Se till att du har rena skor när du tränar.
  • Vi poängterar vikten av att torka av redskap och material efter sig.
  • Släpper du in någon obehörig betalar du och gästen 800 kr var i böter. Vi gör stickprovskontroller så följ dessa regler.