VÄLKOMMEN TILL PADEL ENDORFIN

PADEL ENDORFIN är Din padelarena i centrala Alingsås! Vi ger dig möjlighet att utöva padel som sport i Endorfins regi. Självklart med lite extra förmåner för dig medlem! Padelarenan ligger 200 meter från Endorfin, alldeles intill vår CrossFit-Box och är öppen 05-24 ALLA dagar i veckan.

Vi erbjuder 2 dubbelbanor och 1 singelbana. I Padelhallen finns två omklädningsrum med dusch samt två toaletter utanför. Vi erbjuder en härlig lounge, varuautomat för dricka och bars samt automat för rackethyra och bollköp.

Bild på en avkopplings- och loungeyta hos Padel Endorfin, en träningsanläggning belägen i Alingsås. Utrymmet är modernt och välkomnande, med eleganta trästolar och soffbord placerade på en grå matta. I bakgrunden syns en inomhus padelbana med blått golv och omgiven av nät, upplyst av varm belysning från vägglampor. Gröna växter bidrar till en lugn atmosfär där medlemmar kan slappna av före eller efter sitt träningspass.

FÖR ATT SPELA

ALLA bokningar av banor sker i appen MATCHi eller på matchi.se. Här registrera du också ett Matchi-konto så att du kan börja boka. Bokning sker alltså inte via Endorfin. När du bokat tid via MATCHi får du en kod till dörren så att du kommer in på anläggningen. Banbelysningen tänds per automatik när man kan börja och släcks när tiden är slut. Padelrack finns för uthyrning och bollar för köp.

FÖRMÅNER FÖR DIG ÅRSKORTSKUND PÅ ENDORFIN

Som årskortsmedlem på Endorfin kan du boka bana 3 veckor i förväg. Övriga bokar 2 veckor i förväg.
Årskortsmedlemmar har 20% rabatt på banhyra. Har du Endorfinkortet eller vårt CrossFit-kort har du 30% rabatt.

För att kunna ta del av din endorfinrabatt behöver du göra 2 saker:
1) Skapa ett eget konto via Matci-appen eller via matchi.se
2) Fyll i formuläret i länken nedan för att ta del av dina medlemsförmåner. OBS! Det kan ta några dygn innan din medlemsförmån är aktiverad.

ENDORFINMEDLEM, registrera dig här nedan:

PRISER

Singelbanor:
60 minuter 240 kr/timme
90 minuter 360kr/timme
Dagtid 06-16 samt sen kväll 22-00 betalar du 180 respektive 270 kr.

Dubbelbanor:
60 minuter 320 kr/timme
90 minuter 480 kr/timme
Dagtid 06-16 samt sen kväll 22-00 betalar du 240 respektive 360 kr. Gäller när det är ordinarie priser.

Årskortsmedlemmar på Endorfin har förtursbokning samt 20 eller 30 % rabatt på ovanstående priser beroende på medlemskap.