SENIORKLUBBEN LERUM

Välkommen till seniorklubben på Endorfin lerum. Vår seniorklubb erbjuder anpassad träning och en härlig gemenskap för dig senior ALLA vardagar i veckan. Vi vill skapa möjligheter till ett aktivt liv genom stärkande och säker träning.

VÅR SENIORKLUBB 

Seniorklubben ingår för dig senior  oavsett vilket medlemskap du har. Vi erbjuder anpassad träning alla veckans vardagar och avslutar träningen med en god kopp kaffe. Det bjuder vi på! Måndagar och torsdagar bjuder vi även på skorpa till kaffet. Vi har engagerade och kunniga tränare och en stor variation av träning. All från cirkelträning, cykel, kondition och styrka till pilates och yoga. Medlemskap tecknar du i receptionen, varmt välkommen in. Vi hjälper och guidar dig gärna!

VECKOSCHEMA

MÅNDAG  
09.00 SENIOR CIRKEL 60 min Catarina
09.00 MEDICINSK YOGA 60 min Malena

TISDAG         
09.00 SENIOR CYKEL 45 min Rebecca
09.00 SENIOR GYMPA 45 min Kajsa Räntfors
10.00 SENIOR CORE 30 min Rebecca

ONSDAG       
09.05 SENIOR FUNKTIONELL 60 min Malena

TORSDAG
09.00 PILATES  60 min Marita Hess
09.00 SENIOR PULS & STYRKA  60 min Anne Li Dale

FREDAG           
09.00 YOGA STRETCH & RELAX 60 min Frida
10.10 SENIOR STYRKA 60 min med Anne Li Dale NYHET JANUARI 2024!

Platserna är begränsade och bokning gäller för att delta i passen. Bokning av klasserna sker via vår app, hemsida eller receptionen. Vänligen avboka minst två timmar innan klasstart vid förhinder. Har du frågor kring vår seniorträning eller vår övriga verksamhet kom gärna in eller ring oss på 0302-228 90.

KLASSBESKRIVNINGAR

SENIOR STYRKA 60 min
Klass med fokus på styrka, både med egen kroppsvikt samt redskap. Bygg en starkare version av dig själv!

SENIOR CIRKEL 60 min
Stations- och cirkelträning där Du tränar igenom hela kroppen under olika intervaller. Du anpassar intensiteten efter Din egen förmåga och Dina egna mål. Kombinerad kondition och styrka.

SENIOR FUNKTIONELL 60 min
Träning för hela kroppen där vi jobbar med enkla redskap och tränar så att vi blir starka i vardagen.

SENIOR CYKEL 45 min
Varierad konditionsträning med förändringar av fart, motstånd och positioner.

SENIOR GYMPA 45 min
Klassisk, härlig och glad gympa! Träning för dig som är 60+ och vill få både bättre kondition, koordination och styrka.

SENIOR PULS & STYRKA 50 min
En härlig mix av puls och styrka med hjälp av stepbräda, vikter och gummiband. Du anpassar ditt eget tempo och belastning utefter dina förutsättningar. Bra musik och härlig stämning i salen!

SENIOR CORE 30 min
En stark hållning är viktigt för att kroppen ska må bra i vardagen. Här stärker vi kroppens centrum genom övningar för magen och ryggen. Vi anpassar nivån på övningarna utifrån din erfarenhet och dagsform.

YOGA – MEDICINSK YOGA 60 min
En yogaform med fokus på andning, meditation och mjuka kroppsövningar.

YOGA – STRETCH & RELAX 60 min
En lugn klass med mjuk stretching för hela kroppen. Här erbjuder vi lång avspänning och andningsövningar för dig som vill känna dig mer avslappnad.

PILATES 60 min
Här tränar vi främst upp de djupa, stabiliserande musklerna i bålen (mage, rygg, sida och bäckenbotten) samt sätet. Vi fokuserar på hållning, balans och strävar efter jämnvikt i muskulatur. Tränings som ger en stabil och rörlig kropp och med en stark grund i våra fötter.