STARTA DIN TRÄNING HOS OSS

Vi reder ut frågetecknen och hjälper dig till en riktigt bra start. Varmt välkommen till oss på Endorfin!

LÅT OSS HJÄLPA DIG ATT BÖRJA!

Vad kul att du är intresserad av träning hos oss på Endorfin. Däremot vet vi att många känner att det är svårt att komma igång och just därför finns vi här och hjälper dig på bästa sätt. Du har kommit en bra bit på vägen redan nu, och vilken förmån för oss att få hjälpa dig att hitta din väg till en bättre hälsa och ett bätte mående.

Kanske är du alldeles ny på träning? Möjligen var det länge sen du var igång?  Eller så behöver du bara en nystart? Är du osäker och lite skraj så brukar de flesta frågetecknen skingras så snart man kommer in på anläggningen. Innan du hinner tänka annat så måste vi bara få säga att Endorfin är verkligen en plats för alla olika sorters människor, i alla olika åldrar och kläder. Det kan vi verkligen intyga. En plats för alla och med något för alla!

Genom att fylla i formuläret nedan så får du hjälp. Vi kontaktar vi dig snarast för att se vad dina önskemål är. Det viktigaste för dig att veta är att det inte finns några krav förknippade med att du fyller i formuläret. Vi vill bara hjälpa dig igång och bjuda in dig till oss på Endorfin!

Varmt välkommen!

FYLL I DIN INTRESSEANMÄLAN :

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Har du tränat regelbundet tidigare?