UNGDOMSTRÄNING

Vår ungdomsträning är unik och något utöver det vanliga. Här erbjuds ungdomar från det året de fyller 12 år en bra och säker start in i träningslivet. Vi ser till att ungdomarna får en bra ”utbildning” för att så småningom kunna träna själva på vår anläggning.

Bild från Endorfin, ett gym med verksamhet i Alingsås och Lerum, där ungdomsträning pågår. En ung deltagare, guidad av en tränare iklädd en t-shirt med Endorfins logotyp, använder ett kabelträningsmaskin för överkroppsträning. I bakgrunden observerar en annan tränare övningen. Gymmet är välutrustat och upplyst, vilket skapar en inbjudande miljö för träning och personlig utveckling för ungdomar.

HUR FUNGERAR DET?

Du som ungdom kan bli medlem hos oss från det året du fyller 12 år. Med vårt ungdomskort kan du träna utan vuxen på våra ungdomsträningar. Två dagar i veckan mellan kl.15.30-17.00 finns någon av våra tränare på anläggningen för att guida våra ungdomar till säker träning. Träningen sker på gymmet eller i en gruppträningssal. Övrig tid tränar du tillsammans med en förälder. Gemenskap, glädje och kunskap är ledorden för vår ungdomsträning och Du är varmt välkommen!

INGÅR I UNGDOMSKORTET

 • Gym
 • Gruppträning (ej Bodypump, Strength Development, Grit Strength)
 • Yoga
 • Prama stationsträning

GRÖNT KORT

Ett grönt kort för att få träna själv. Visst låter det grymt bra! Våra personliga tränare ger ungdomarna ett så kallat ”GRÖNT KORT” när de är redo att träna själva på anläggningen. De checkar av så att de har koll på kroppen, övningar samt kan hantera att vistas i Endorfins lokaler på ett bra sätt. Med grönt kort får de även möjlighet att boka sig på våra gruppträningsklasser själv.

TIDER FÖR UNGDOMSTRÄNING

 • UNGDOMSTRÄNING I ALINGSÅS
  Måndagar och torsdagar kl.15.30-17.00
  Ansvarig tränare: PT Fredrik Björme, fredrik@endorfin.se
 • UNGDOMSTRÄNING LERUM
  Tisdagar och torsdagar kl.15.30-17.00.
  Ansvarig tränare: Henrik Thorsén henrik@endorfin.se

nyfiken på medlemskap?

Priset för vårt ungdomskort är 299:-/månad för ett 12 månaders medlemskap och 359:-/månad för ett 6 månaders medlemskap. Startpaket på 395:- tillkommer samtliga avtal. I detta pris får ungdomarna rätt stöd och hjälp samt en aktiv vardag. En vuxen bör vara med när ett medlemskap ungdom ska tecknas.

Välkommen in så berättar vi mer!