VÄLKOMMEN TILL OSS!

Välkommen till oss på Endorfin! Vi är ett gäng glada medarbetare som älskar att jobba med människor, rörese och hälsa. Oavsett vem du möter så möter vi dig med ett öppet hjärta och ett stort leende!

DET HÄR ÄR VI

Vi älskar träning och vår ambition är att sprida träningsglädje och leenden till alla vi möter. Vår personalstyrka är verkligen vår styrka och vårt mål är att alltid ge dig bästa tänkbara service. Vår anläggning är bemannad under samtliga öppettider så du kan alltid få hjälp när du är hos oss. Det är viktigt för oss att finnas tillhands och det är det som skiljer oss från många andra. 

VÅR ANLÄGGNING

Våra anläggningar är unika på många sätt. Förutom generösa bemannade öppettider så är våra lokaler utrustade med material och utrustning i toppklass. Både salar och gymytor är utrustade med det bästa på marknaden. Detaljerna är viktiga för oss och det kommer du märka när du rör dig på anläggningarna. Omklädningsrummen är rymliga och förutom skåp och duschar finns det bastu att njuta av. På Alingsåsanläggningen erbjuder vi både torrbastu, ångbastu och infrabastu. Vilken lyx va!

Vi har även ett mysigt café där du kan slå dig ner efter träningen för en kaffe, lite mat eller en god fika!

VÅRT UTBUD

VTi har ett utbud likt ingen annan och möjligheter som får dig att lyckas. Vi vågar påstå att vi har ett utbud som få andra har och som ger dig möjlighet att hitta något som passar just dig. I vår gruppträning har vi allt från lugna, harmoniska klasser till dans, step, styrka och såklart mer fartfyllda och högintensiva klasser. Utöver detta erbjuder vi en fantastisk yoga i magiska studios, PRAMA som är stationsträning i interaktiv sal samt vårt senaste tillskott HYROX. Vi stoltserar även med 2 grymma CrossFit-boxar som har allt och lite till för din CrossFit-träning. Vi skryter lite, vi vet, men vi har sannerligen belägg för allt ovan. Möjligheterna är enorma!