yoga alingsås

Välkommen till vår yogastudio! En fantastisk plats för återhämtning och lugn. Här njuter du av en vacker miljö och de bästa förutsättningarna för din yoga. Vi erbjuder yoga alla dagar i veckan! 

VÅRA YOGAKLASSER

Vi har ett gediget yogautbud med yoga alla dagar i veckan. Vi erbjuder många olika typer av Yoga och Pilates vilket ger dig fantastisk möjligheter att hitta något som passar just dig. Kontakta oss gärna om du har frågor eller maila simon@endorfin.se för mer information. Schema och beskrivningar för vår yoga hittar du enklast i appen eller webbokningen men även längre ner på denna sida.

UTRUSTNING

Våra salar är utrustade med det bästa materialet du kan hitta på marknaden. Det är viktigt för oss att du får de bästa möjligheterna för din yoga. Yogamattor, block, filtar och bolster finns till ditt förfogande. Även värme, ljud och ljus är anpassat efter att skapa en unik upplevelse på varje klass. Mysigt är bara förnamnet och studion måste verkligen upplevas.

ENDORFINKORTET

Älskar du yoga? Då ska du välja ENDORFINKORTET. Ett unikt medlemskap med unika möjligheter. Med detta medlemskap har du tillgång till ett brett utbud, välutbildade och erfarna instruktörer och en miljö som får ditt hjärta att bulta. Du som har Endorfinkortet har också förtur till yogadagar, workshops, happeningklasser med mera. En liten förmån för att du valt vår Yoga. I Endorfinkortet ingår även gym, Milon, Prama, Hyrox och vår övriga gruppträning.

YOGA IN THE PARK

Om somrarna yoga vi i Nolhaga Park. En fantastisk upplevelse för alla sinnen! Under vecka 26-29 yogar vi tillsammans under bar himmel och yogan är öppen för ALLA, både medlemmar och icke medlemmar. Måndagar 17.00 är tiden.

KLASSBESKRIVNINGAR

Vi erbjuder en mängd olika yogaklasser i våra studios och vi kan verkligen erbjuda yoga för alla. I länken nedan kan du läsa mer om våra olika varianter och vad de innebär. Var inte rädd för att prova, och fråga oss om du har funderingar. Vi guidar dig gärna!