PERSONLIG TRÄNING LERUM

Våra personliga tränare hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet. De kan hjälpa dig med alltifrån kostrådgivning och träningsmotivation till individuellt träningsupplägg och målspecifik träning.

EN GOD INVESTERING

Personlig träning är en fantastiskt investering i din hälsa. Våra tränare ger dig trygg och professionell hjälp. Du kan välja att träna individuellt, tillsammans med någon du känner, i grupp, få kostrådgivning eller träna med PT online.

MÖJLIGHETER

 • INDIVIDUELL PT – Ett bra sätt att komma vidare i sin träning, få professionell hjälp att nå ett specifikt mål eller få en trygg och säker start. Här är det fullt fokus på bara dig!
 • PT DUO – Personlig träning för två personer. Varför inte träna tillsammans med bästa kompisen, kollegan eller sambon. PT DUO är roligt och prisvärt!
 • PT I GRUPP – Att träna tillsammas med andra är fantastiskt roligt och inspirerande. Träningen anpassas efter er som grupp och vi ser till att ni får en givande och kul träning. Ett mycket prisvärt alternativ för personlig träning!
 • KOSTRÅDGIVNINGEn kostanalys är den bästa metoden för att utvärdera och förbättra kostintaget. Våra PT/kostrådgivare erbjuder professionell hjälp och gör det enkelt, motiverande och hållbart att äta hälsosamt. 
 • PT ONLINETjänsten är för dig som vill få skräddarsydd hjälp med din träning och kost oavsett var du bor, vilka förutsättningar eller vilket mål du har. Vi lägger upp pass oavsett om du vill träna ute, hemma eller på gymmet.
 • INBODY kroppssammansättningstest.  InBody är vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att se vad din kropp består av. Muskelmassa, vätska, fettprocent, visceralt fett, BMI, förhållanden i kroppen mm. Bokas via receptionen.

MÅ BÄTTRE

MÅ BÄTTRE är en unik kurs som riktar sig till dig som förstår att du behöver förändra din träningssituation av olika anledningar.Du är helt otränad eller har inte tränat på många år så du behöver en nystart. Precis såhär känner många med dig vilket gör att du kommer träna med likasinnade i gruppen. Tillsammans kommer ni att hitta träningsglädjen samtidigt som ni kommer känna er starkare, piggare och ha mer energi till allt annat som tar energi i vardagen.

WEIGHT TRAINER

Med WEIGHT TRAINER hjälper vi dig till ett lättare liv. Kickstarta din viktresa med Weight Trainer. Programmet för dig som vill nå ett hållbart resultat. Weight Trainer är ett fantastiskt helhetskoncept som gjort stor succé hos oss på Endorfin!

HÄR HITTAR DU VÅRENS PT-GRUPPER!

VARFÖR PERSONLIG TRÄNING?

 

 • Din träning blir skräddarsydd efter dina behov och mål.
 • Du får hjälp med att sätta relevanta mål och en konkret plan för att nå dem.
 • Du får professionell hjälp att nå dina mål snabbare.
 • Att ha en bokad tid med din PT gör att träningen blir av.
 • Din träning blir garanterat roligare.
 • Du kommer att minska risken för skador och din träning blir säker.

VÅRA TRÄNARE GER ALLTID 100%

 

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE

jonna

Personlig tränare
jonna@endorfin.se

Rebecca

Personlig tränare
rebecca@endorfin.se

Henrik

Personlig tränare, massör
henrik@endorfin.se

Malena

Personlig tränare, massör
malena@endorfin.se

Aidin

Personlig tränare
aidin@endorfin.se

Andreas

Personlig tränare
andreas@endorfin.se

Megan

Personlig tränare, licesierad gravidstyrkatränare
megan@endorfin.se

Christian

Gyminstruktör
christian@endorfin.se

FREDRIK

Personlig tränare
fredrik.prim@endorfin.se

Filip

Weight Trainer, gyminstruktör
filip@endorfin.se