WEIGHT TRAINER

Vi hjälper dig till ett lättare liv. Kickstarta din viktresa med Weight Trainer. Programmet för dig som vill nå ett hållbart resultat. Vi erbjuder konceptet på båda våra anläggningar. Weight Trainer är ett fantastiskt koncept som gjort stor succé hos oss på Endorfin!

OM WEIGHT TRAINER

KURSTID 12 VECKOR

Ett av våra PT-gruppskoncept som fokuserar på viktminskning och välmående. Några av våra personliga tränare och coacher är utbildade Weight Trainers. Det innebär att de har specialkompetens för dig som har målet att gå ner i vikt. Vi har bestämt oss för att leverera resultat till våra kunder och just ärför har vi valt att arbeta med ett viktminskningsprogram som fungerar. Som Weight Trainer licensierad kan du vara säker på att vi har den utbildning och kunskap som behövs för att coacha dig till framgångsrika resultat.

Tillsammans med en PT/Coach får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat.
Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!

Du har egen tränare som följer dig hela vägen till målet. Vi arbetar med små grupper där du kommer att få inspiration och gemenskap. Tillsammans med din tränare kommer du garantera att nå dina resultat. Under Weight Trainer-programmet tränar du tillsammasn i en liten grupp och träffar därigenom din coach regelbundet. Samtidigt skapar du förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

Ring oss idag eller maila pt@endorfin.se för mer information och anmälan. Nästa omgång kurser startar i januari och du hittar länk till ansökan här nedan. Kurserna är populära så tveka inte, ta beslutet nu. Se fram emot lärorika och härliga veckor!

Relaterade kurser

PT-GRUPP LÖPNING

PT-grupp löpning i Alingsås för dig nybörjare!

endorfin lifestyle

Varmt välkommen till vårt nya koncept ENDORFIN LIFESTYLE, start hösten 2024!

DIN START crossfit

Häng på vår nya intensivkurs i CrossFit! En heldag för dig som vill starta från grunden.