VÅRA PARTNERS

Vi har flera samarbeten igång och flera samarbetspartners som vi går jämsides med. Här nedan kan du läsa om samarbeten, åtaganden samt möjligheter för dig medlem. Är du nyfiken på ett samarbete, kontakta oss gärna!

PADEL ENDORFIN

Vår alldeles egna padelarena i centrala Alingsås. 2 dubbelbanor och en singelbana, omklädningsrum, duschar och lounge med varuautomat. All bokning via Matchiappen eller matchi.se. Mer information i länken nedan.

MB MASSAGE & HUDVÅRD

Vår personliga tränare Malena Billeqvist erbjuder massage och hudvård i sitt egna förtag MB Massage & Hudvård. Malena är en mycket uppstattad terapeut som vi varmt rekommenderar. Mer information och bokning görs direkt i länken nedan.

KLUBB SVERIGE

Sveriges största och mest flexibla gymmedlemskap! Som medlem på ENDORFIN kan du, för så lite som 6,50 kronor/tillfälle, träna på över 2oo orter över hela Sverige. Perfekt för dig som vill ha full frihet att träna var du vill tex när du reser, pluggar, semestrar hälsar på eller andra tillfällen då du inte är hemma. Ta chansen att ta träningen med dig via Klubb Sverige Mobil!

RUNNING LIGHTS

Vi är stolt samrbetspartner till Running Lights. Loppet som går av stapeln i oktober varje år genom ett upplyst Alingsås. Vi står för uppvärmning, glädje och energi till alla deltagare. Något vi gjort de senaste 10 åren. En häftig upplevelse och ett härligt arrangemang!

LERUMSLOPPET

Vi är stolt samrbetspartner till Lerumsloppet. Loppet som går av stapeln i april varje år i Lerum. Vi står för uppvärmning, glädje och energi till alla deltagare. Något vi gjort de senaste åren. En häftig upplevelse och ett härligt arrangemang!

PELLE P

Du som medlem på Endorfin har 15% rabatt på hela Pelle P:s sortiment under 2023. Rabatten gäller på ordinarie priser i butiken i Storken, Alingsås samt i webshopen.

I butiken visar du ditt medlemskort/armband.
Vid köp i webshopen, använd koden: ENDORFIN15.

 

LERUMS PADEL

Vi har ett samarbete med LERUMS PADEL som ger dig med ÅRSKORT på Endorfin 10% rabatt på banhyran när du bokar speltid. Lerums Padel är en toppmodern anläggning som förutom fantastiska spelmöjligheter även satsar ordentligt på barn och ungdomsverksamheten. Du ser också ENDORFIN som namnpartner på bana 12.

Fyll i ansökningsformuläret via Matchi nedan så kommer du att läggas till i rätt lista så snart både vi och Lerums Padelcenter samkört uppgifterna. Observera att det måste vara exakt samma uppgifter som du har registrerat på din matchiprofil för att det ska fungera. Det kan ta 7-10 dagar innan du ser ditt nya pris när du bokar.