TRÄNA NÄR DU VILL!

Virtuell träning ger dig unika möjligheter till träning när det passar Dig. Vi erbjuder klasser från morgon till kväll!

LES MILLS VIRTUAL

Fler träningsmöjligheter, träning på udda tider, träning när det passar dig! Vår träning med virtuell instruktör har gjort succé och vi är glada att kunna ge Dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas med Din träning. Vi erbjuder virtuell träning både i Jordsalen och i Cykelsalen. Detta innebär en stor mängd klasser extra i veckan på båda anläggningarna. Alltså EXTRA klasser extra, utöver våra ordinarie instruktörsledda klasser. Fantastiskt tycker vi!

VAD ÄR VIRTUAL?

Vår virtuella träning levereras av LES MILLS och är nästa generations träningsupplevelse. Klasserna ger Dig som medlem möjligheten att motiveras, underhållas och framför allt en möjlighet att träna på udda tider. LES MILLS VIRTUAL är träning till ett högkvalitativt digitalt format och har utformats som ett komplement till instruktörsledda klasser, inte som en ersättare. Vi kommer alltså kunna erbjuda fler klasser på tider som är lite svårare rent besöksmässigt.

DINA MÖJLIGHETER

De cykelklasser som vi erbjuder virtuellt är RPM®, Les Mills SPRINT™ samt spektakulära THE TRIP där Du cyklar i en virtuell 3D-värld. Vi erbjuder även BODYPUMP™ (i flera olika format), CXWORX™ (också i flera olika format), GRIT™, BODYBALANCE™, SH’BAM™, BODYCOMBAT™, BODYATTACK™ samt LES MILLS BARRE™. Allt från 15 och 20 minuter till 30, 45 och 60-minutersklasser. Klasserna finns på gruppträningsschemat och är öppna för dig som har gruppträning i ditt medlemskap.

Du hittar aktuellt schema för dessa i appen eller i webbokningen.

Relaterade KURSER

PT-GRUPP LÖPNING

PT-grupp löpning i Alingsås för dig nybörjare!

SUMMER DANCE DAYS

SUMMER DANCE DAYS i Lerum är tillbaka! Ett perfekt sommarläger för dig 11-14 år!

endorfin lifestyle

Varmt välkommen till vårt nya koncept ENDORFIN LIFESTYLE, start hösten 2024!