Bild på barnpassningsområdet hos Endorfin, en träningsanläggning som finns i både Alingsås och Lerum, speciellt anpassat för barnens underhållning och lek. Rummet är färgglatt dekorerat med blinkande discoljus och ballonger i olika färger som skapar en festlig atmosfär. Barn och barnvakter syns i bakgrunden, engagerade i olika aktiviteter. En skylt med texten 'Picassos Vägg' omgiven av barnens konstverk ger en personlig touch till rummet, vilket visar Endorfins engagemang för att skapa en välkomnande och kreativ miljö för sina yngsta besökare.

VÅR BARNPASSNING

Vi erbjuder kostnadsfri barnpassning för dig som är medlem hos oss på Endorfin! En fin förmån för att du som medlem ska kunna lyckas med din träning. Personalen i vårt KidzInn ser till att din barn trivs och att du får en stund för att fokusera på din träning. De är här för dig och ditt barns skull. Barn från 2 år är varmt välkomna och bokning görs via appen för garanterad plats.

KidzInn är till för Endorfins medlemmars barn. Barnpassningen ingår som en kostnadsfri service för alla våra medlemmar. Varmt välkomna säger vi till alla leksugna barn!