Bild på en träningsstund med personlig tränare hos Endorfin, en träningsanläggning i Alingsås och Lerum. Två kvinnor och en man utför benövningar på yogamattor. Kvinnan i förgrunden har ryggen vänd mot kameran och bär en svart träningsdräkt med texten 'Endorfin Athletics' på ryggen. Mannen i mitten ler och tummen upp, och en annan kvinna i bakgrunden utför en balansövning. I det välutrustade gymmet syns en rad kettlebells och speglar som reflekterar övriga deltagare i bakgrunden.

PERSONLIG TRÄNING & MASSAGE

Våra personliga tränare motiverar och inspirerar dig till roligare och effektivare träning. De hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet. Personlig träning ger dig effektivare träning, snabbare resultat, ökad motivation och kunskap samt säkrare träning. En personlig tränare kan hjälpa dig med alltifrån kostrådgivning och träningsmotivation till individuellt träningsupplägg och målspecifik träning.

Vi erbjuder dessutom massage på båda våra anläggningar och har duktiga massörer som hjälper dig med ömma, stela och skadade muskler. Eller bara en skön stund, du väljer!