PT-GRUPPER LERUM

PT i grupp är vår mest populära form av personlig träning. Du får individuell hjälp men samtidigt den härliga dynamiken av att träna i grupp. Ta chansen, det blir en fantastisk investering!

De flesta grupperna nedan är allmänna PT-grupper där det ingår varierad träning av kondition och styrka. Specifika grupper preciseras mer i text. Anmälan görs via receptionen eller till respektive personlig tränare. 

MALENAS GRUPPER

 • MÅNDAGAR 20.00 ”SIKTA MOT SOMMARFORMEN” 10 tillfällen
  Styrketräning i PT-grupp för att motivera och sikta mot sommarformen.Låt gruppkänslan ge dig en kick att hålla dig motiverad. Tillsammans blir vi starka! Personlig tränare Malena står redo att guida dig för bästa resultat.

Kontakt: malena@endorfin.se

HENRIKS GRUPPER

 • TISDAGAR 17.00 RYGGFOKUS Optimera din rygghälsa med denna speciellt inriktade PT-grupp! Vår idrottsmassör och personliga tränare Henrik skräddarsyr varje träningspass för att få ordning på din ryggsmärta. Ta steget mot en starkare och smärtfri rygg – anmäl dig idag och låt Henrik guida dig mot bättre rygghälsa! Individanpassad träning i grupp om 6 personer där vi jobbar individuellt med att hitta rätt övningar och rörelser för att kroppen skall jobba på rätt sätt.

 • WEIGHT TRAINER Måndagar 19.00 och torsdagar 19.30

Weight Trainer är ett livsstilsprogram för dig som behöver gå ner i vikt eller ändra din vanor. Under Weight Trainer tränar du tillsammans med andra, träffar din coach regelbundet, samtidigt som du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Skicka din intresseanmälan till henrik@endorfin.se

Kontakt: henrik@endorfin.se

FREDRIKS GRUPPER

 • TISDAGAR 19.00, 15 tillfällen
 • ONSDAGAR 06.15 , 15 tillfällen 

Kontakt: fredrik.prim@endorfin.se

AIDINS GRUPPER

 • MÅNDAGAR 18.00 MÅ BÄTTRE
 • ONSDAGAR 18.00 MÅ BÄTTRE
 • TISDAGAR 19.00 TOPPFORM
 • TORSDAGAR 19.00 TOPPFORM

Våra PT-grupper MÅ BÄTTRE ovan ger dig som vill komma igång möjligheten att träna tillsammans med andra. Rolig och effektiv styrketräning, tillsammans med gruppens gemenskap och stöttning, kan vara speciellt viktigt om du har svårt att motivera dig själv till träning eller om du behöver extra stöd för att nå dina mål. 1 träff/vecka i grupp där vi tillsammans peppar  och fokuserar på varierad cirkelträning som ger resultat.

Kontakt: aidin@endorfin.se

MEGANS GRUPPER

 • ONSDAGAR 10.00 ”STARK MAMMA” (med barn), 8 tillfällen.
 • ONSDAGAR 18.00 NY GRUPP ”STARK MAMMA” (utan barn), 8 tillfällen.
  Har du nyligen fått barn och skulle vilja känna dig pigg och stark i din kropp? Här tränar du i en liten grupp ihop med andra mammor. Fokuset ligger på att bygga upp styrka i hela kroppen inifrån och ut. Under varje pass fokuserar vi på att aktivera magmusklerna och bäckenbotten på rätt sätt medan vi stärker upp kroppen och komma i form genom effektiv och rolig träning tillsammans.
 • ONSDAGAR 17.00 GRAVIDSTYRKA PT-GRUPP 4 tillfällen
  Megan är licensierad tränare för gravida och mammor. I denna kurs träffas vi 4 gånger och du kommer få bra styrkeövningar anpassad för den gravida kroppen. Du får lära dig hur du kan träna på rätt sätt för att kunna lita på din kropp under den här viktiga tiden i livet. En investering för din kropp och bebisens bästa! Efter kursen ingår ett individuellt samtal med en plan hur du kan fortsätta på bästa sätt. Man ska vara frisk och ha en normal graviditet samt blivit godkänd för träning från barnmorskan.

Kontakt: megan@endorfin.se

JONNAS GRUPPER

 • MÅNDAGAR 17.00 Functional Strenght, 20 tillfällen 
 • TISDAGAR    10.45 Functional strength, 20 tillfällen 

Kontakt: jonna@endorfin.se

DETTA INGÅR I ALLA PT-GRUPPER

 

 • 2 vägningar på INBODY kroppsammasnättningsvåg.
 • Personlig hjälp av engagerade PT:s hela vägen.
 • Tillgång till Club Endorfin.

VÅRA TRÄNARE GER ALLTID 100%

 

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE

henrik

Personlig tränare, massör
henrik@endorfin.se

JONNA

Personlig tränare, kostrådgivare
jonna@endorfin.se

REBECCA

Personlig tränare, kostrådgivare
rebecca@endorfin.se

aidin

Personlig tränare
aidin@endorfin.se

malena

Personlig tränare, massör
malena@endorfin.se

megan

Personlig tränare, gravidstyrkatränare
megan@endorfin.se

fredrik

Personlig tränare
fredrik.prim@endorfin.se

Filip

Weight Trainer Coach
filip@endorfin.se